Yerel Seçim Sonrası EYT Çalışması Yapacağız

Yerel Seçim Sonrası EYT Çalışması Yapacağız

Yerel Seçim Sonrası EYT Çalışması Yapacağız

(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde BBP İlçe Teşkilatı tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtımında yaptığı konuşmada, gündeme dair açıklamalarda bulundu

Yerel seçimlerin ülkeye, devlete, millete hayırlı olmasını dileyen Destici, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeniden temsil edilmeye başladıktan sonra millete verdiğimiz sözleri yerine getirme gayretinde olacağız."ifadelerini kullandı.

Destici, yapacakları çalışmalara değinerek şunları kaydetti:

"Özel güvenlik görevlileriyle ilgili kanun teklifimizi verdik.

Emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimiz var, bir hak mahrumiyeti yaşıyorlar, onlara sahip çıktık, bundan sonra da sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Asgari ücretlilerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz, vergi dilimindeki haksızlığın ortadan kaldırılması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.

Kadro alamayan bütün kardeşlerimizin kadro alması için uğraşımızı vereceğiz. Çiftçimizin, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ve zorluklarının ortadan kaldırılması için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.