Yıldırım’dan Taşeron İşçiler Hakkında Açıklama

Yıldırım’dan Taşeron İşçiler Hakkında Açıklama

Yıldırım’dan Taşeron İşçiler Hakkında Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, TRT’de katıldığı programda özel harekatlarla, taşeron işçilerle ve öğretmenlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Taşeron işçiler hakkında çok kısa açıklamada bulunan Başbakan Binali Yıldırım, taşeron konusunda çok kapsamlı bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Taşeron işçiler konusuna sadece bu kadar değinen Başbakan Binali Yıldırım daha sonra FETÖ ve memur alımları hakkında konuşmasına devam etti. Taşeron işçiler hakkındaki en son haberleri Memurlara Haber Sitesi olarak sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Yani buradan çıkarılacak sonuç, kapsamlı bir çalışma yapılması için uygun zemin gerekmektedir. Uygun zeminde OHAL süreci atlatıldıktan sonra oluşacaktır.

Memuriyetten çıkartılanlar arasında önemli branşların olduğuna değinen Başbakan Binali Yıldırım, bu açıkların ilk etapta 15 bin öğretmen alımı yapılarak doldurulacağını ifade etti.  Yargıda da yeni atamaların olduğunu dile getiren Yıldırım, yeni düzenlemelerden sonra yargıda 5 bin atama yapılacağını dile getirdi.

Ellerindeki mevcut personelle de işi aksatmadan yürüteceklerini açıklayan Binali Yıldırım, çok adam çok iş değil diyerek net bir tavır ortaya koydu. Felsefesinin az adamla çok iş olduğunu dile getiren Yıldırım, koordinasyonun bu şekilde çok daha kolay sağlandığını söyledi.

Özel harekatlar hakkında da açıklamaları olan Binali Yıldırım, bize Ömer Halisdemir’ler lazım diyerek nasıl özel harekatçı aradıklarını net bir şekilde dile getirdi. Hem bölücü terör örgütüne hem de buna benzer işlere kalkan terör örgütlerine karşı gözlerini kırpmadan şehit olabilecek özel harekatçılar aradıklarını söyledi. Liyakat konusuna da değinen Başbakan Binali Yıldırım, liyakata dikkat etmezseniz hem kalite düşüyor hem de buna bağlı olarak verim düşüyor şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.