Yılın ilk rezaleti patladı! 22 yaşındaki öğretmen.

Yılın ilk rezaleti patladı! 22 yaşındaki öğretmen.

Yılın ilk rezaleti patladı! 22 yaşındaki öğretmen.

Öğrencisiyle üç ayı aşkın süre cinsel ilişkiye giren lise İngilizce öğretmeninin, kurbanına gönderdiği mesajlar aileleri şoka uğrattı.

 

Ekim 2018'deki buluşmada çocukların evde alkol almasına göz yuman kadın, kurbanıyla ilişkiye girdi.

22 yaşındaki Anna Patton, Temmuz 2019'da İngilizce öğretmeni olarak Lamar High School'da işe başladı. Ekim ayından geçen haftaya kadar 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmenin, bir çocuk annesi olduğu belirtiliyor.

Kurbanına kendisiyle ilişkiye girmesi için yazılı mesajlar ve çıplak fotoğraflar gönderdiği belirlenen öğretmen, cezaevinden kefaletle çıkamayacak.

ABD'de özel eğitim öğretmeni olan Susan Elizabeth Weddle, 15 yaşında bir çocukla yüzlerce kez cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı.

Skandalın patlamasıyla okuldan istifa eden 40 yaşındaki öğretmenin kurbanıyla tanışması, oğlunun arkadaşlarını futbol maçı izlemek üzere eve davet etmesiyle gerçekleşti.


15 yaşındaki çocukla evinde, otomobilinde ve plajda rezaletlere imza atan öğretmen, kurbanına cep telefonu ve mücevher gibi hediyeler aldı. Öğrencinin cep telefonuna çok sayıda çıplak fotoğraf da gönderen öğretmenin, yargılama sonucunda 35 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunuyor.

ABD, Miami'de 27 yaşındaki kadın öğretmenin yol açtığı rezaleti konuşuyor. Desiree Cartin Rodriguez adlı öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişki kaseti çekmekten tutuklandı.


Öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişkinin, bir öğle yemeği molasında sınıfta başladığı ortaya çıktı. Olayı araştıran dedektiflere konuşan 15 yaşındaki öğrenci, cinsel ilişkiyi doğruladı ve birçok video kaydettiklerini söyledi.

Polis sözcüsü Rey Valdes, videonun gizli çekim olmadığı bilgisini verdi. Polise göre, öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişki geçtiğimiz Ağustos ayında başladı.

Florida'daki Doral Academy Preparatory Okulu'nda İngilizce öğretmenliği yapan evli kadın, polise verdiği ifadede öğrencisiyle birbirlerine aşık oldukları savunmasını yaptı. Okul, olay ortaya çıkar çıkmaz öğretmeni işten kovdu.

Rodriguez'in kurbanıyla kendi evinde veya arabasında ilişkiye girdiği belirtiliyor. Yerel medya, öğretmenin iki ayrı suçtan hakim karşısına çıkacağını duyurdu.


Beş yıl önce güzellik kraliçesi seçildiğinde tüm objektifler ve gözler ona çevrildi. Ramsey Bethann Bearse, tacıyla birlikte birçok etkinliğe katıldı.

Şu an 29 yaşında olan genç kadın, kraliçe seçildikten sonra evlendi ve ABD'de öğretmenlik yapmaya başladı.


Bethann'ı tekrar ABD gündemine taşıyan skandal ise, Ağustos ve Ekim 2018 arasında öğrencilerine gönderdiği fotoğraflarla gerçekleşti.

Bilim öğretmeni olan Bethann'ın öğrencilerine sosyal medya uygulaması üzerinden çırılçıplak fotoğraflar yollaması, genç kadının tutuklanmasına yol açtı.


Mahkemede suçlamaları kabul eden evli öğretmen, "Fena halde her şeyi berbat ettim" ifadesini kullandı. Bethann'ın yıllarca hapis cezası alması bekleniyor.

Ramsey Bethann, tutuklanan ilk Miss Kentucky güzeli değil. İki yıl önce de 28 yaşındaki eski güzel Kia Hampton uyuşturucu kaçakçılığından hapse atılmıştı.


Bethann'ın utanç verici fotoğrafları, bir öğrencisinin cep telefonunda çocuğun annesi tarafından ilk kez görülmüştü.

Olayın polise aksettirilmesiyle, öğretmenin cep telefonundan aylardır çocuklara çıplak görseller gönderdiği belirlendi. Mesajlarda ayrıca cinsel ilişki içerikli yazışmalar da vardı.


Eski güzellik kraliçesi, 2016 yılında bir kömür madeni patronuyla evlenmiş ve soyadı Carpenter olmuştu.

Ancak skandalın patlamasıyla Ramsey Bethann eşinden boşandı ve yeniden eski soyadını kullanmaya başladı.

Rezaletten sonra tutuklanan kadın öğretmene dört ayrı suçlama yöneltilmişti. ABD basını o dönem, Bethann'ın 20 yıl ceza alabileceğini yazmıştı.

ABD ordusundaki üst düzey bir albayın eşi olan kadının cinsel ilişki görüntüleri, yetişkin internet sitelerine düştü.


Öğretmen olan kadının öğrencileri, öğretmenlerini tanıdı ve videodaki şoke edici detayı farketti.

49 yaşındaki kadının kendi ailesinden 14 yaşındaki bir erkek çocukla ilişkiye girmesi ABD'de kıyameti kopardı.

Mide bulandırıcı videonun ortaya çıkmasıyla Dawn Giannini isimli kadın tutuklandı.

California Palo Alto'da yaşayan öğretmen, Redwood şehir hapishanesine konuldu.

Giannini, 24 yıl hapis cezasıyla yargılanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.