Yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı duyurusu

Yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı duyurusu

Yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı duyurusu

Sağlık Bakanlığı, aynı gün içinde 8 tane yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı duyurusu yaptı. Bu duyurulara göre Pendik E.A.H, Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi, Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H, Elazığ E.A.H, Diyarbakır Gazi Yaşargil E.A.H, İstanbul Bağcılar EAH ve Antalya E.A.H' nin dâhil olduğu 8 farklı merkezde sertifika programı açılıyor.

Başvuru tarihleri her hastane için farklılık göstermekle birlikte, tamamında 19 Eylül' de başlayacak olan başvurular 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde sona erecek. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) “Başvuru Formunu” kullanarak ilgili hastaneye başvuru yapabilecekler. Bazı branşlar için artık hemşirelerin sertifika sahibi olması gerekiyor. Ameliyathane hemşireliği de bunlardan biri dolayısıyla tüm personellerin bu tür sertifikalara sahip olmaları ileride çalışmayı düşündükleri hastane veya kurumlardaki alanlar için faydalı olacaktır.

8 farklı hastanede yapılacak programların yürütülme tarihleri de değişkenlik göstermekte. Programlar genel olarak Ekim-Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylar, başvurmak istedikleri hastanenin ilanından detayları görerek, tarihler hakkında net bilgi sahibi olabilir. Pendik E.A.H, Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi, Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H, Elazığ E.A.H, Diyarbakır Gazi Yaşargil E.A.H, İstanbul Bağcılar EAH, Antalya E.A.H sertifika programlarına başvurmak isteyenler TKHK internet sitesi duyurular bölümünden ilgili ilana erişebilirler. İlgili Başvuru linkleri için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.