YURTDIŞI İŞ İLANLARI 2020 Hasta Bakıcı, İşçi, Hemşire, Mühendis ve Şoför

YURTDIŞI İŞ İLANLARI 2020 Hasta Bakıcı, İşçi, Hemşire, Mühendis ve Şoför

Yurtdışı Almanya iş ilanları 2020 Hasta Bakıcı, İşçi, Hemşire, Mühendis ve Şoför

Almanya'ya Türk işçi alımı yapılması için geçtiğimiz aylarda kamuoyunda gündem olan OBM Türkiye isimli şirket yayımladığı bir duyuru ile başvuruların başladığını duyurmuştu.

Söz konusu firma tarafından yapılan başvuru açıklamasında adayların yapmaları gereken tüm işlemler sırasıyla bildirilirken dikkat edilmesi gereken hususlarda aktarıldı. 

Almanya için başlayan Türk işçi alımı başvurularına dair tüm ayrıntılar şu şekilde;

Almanya'ya yapılacak olan personel alımları 4 farklı alanda adaylara duyuruldu. İlan metinlerine göre işçi kadrolarının yanında nitelikli personel alımı da yapacak olan Almanya Mühendis ve Sağlık Personeli kadrolarında çok fazla personel ihtiyacı duyuyor. 

Bu çerçevede ilan metninde yer alan bu açık kadrolar ve başvuru detayları şu şekilde,

  1. * İşçi alımı
  2. * Hemşire ve Hasta Bakıcı
  3. * Mühendis
  4. * Kamyon ve Tır Şoförlüğü

Söz konusu personel alım ilanlarında yer alan bilgilere başvurular iki farklı şekilde yapılabilecek. 

Birinci Yöntem: Almanya'da OBÖ Türkiye isimli firma aracılığıyla çalışmak isteyecek olan vatandaşlar başvurularını şirketin internet sitesi üzerinde yer alan başvuru formunu doldurarak yapabilecekler. İnternet üzerinden yapılacak başvurular elektronik olarak firmaya bildirilecek. 

İkinci Yöntem: Firma tarafından yayımlanan bilgilere göre vatandaşlar Almanya İş Başvurularını firmanın farklı şehirlerde bulunan birimleri üzerinden bizzat yapacaklar. Ancak bu başvurularda firmadan önceden randevu alınması gerekiyor. 

Randevu ile başvuru yapmak isteyecek vatandaşlara yönelik bilgilendirme açıklamasında şu ifadeler kullanıldı. ''Ofislerimizde sadece randevu ile görüşme kabul edilmektedir. Randevu talebi için; Görüşmek istediğiniz konuyu kısaca belirtiniz. Sizin ile iletişim kurabilmemiz için (ad ve soyadınızı, mail adresinizi, mobil telefon numaranızı yazarsanız) en kısa sürede insan kaynakları uzmanlarımız tarafından dönüş yapılacaktır.''

Başvurular için OBM Türkiye isimli firma vatandaşlara bir uyarıda bulundu. Başvurular sırasında hiçbir başvuru ücreti alınmayacağını ifade eden şirket,

''Başvurularda asla ücret talep edilmemektedir. Sitemiz dışında hiçbir yerde başvuru yoktur. Alanınız dışında veya birden fazla alanda başvuru yapmanız halinde başvurunuz geçersiz sayılabilir.'' bildirimini yayımladı. 

BAŞVURU İÇİN : https://www.obm-turkiye.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum