Yüzbinlerce Memur Adayına  BÜYÜK ŞOK!

Yüzbinlerce Memur Adayına BÜYÜK ŞOK!

Yüzbinlerce Memur Adayına BÜYÜK ŞOK!

ÖSYM'nin bugün yayımladığı sınav takvimi duyurusu ile birlikte sınav tarihlerinde KPSS ALES BİRÇOK SINAVDA değişikliğe gidildi. İlgili duyuru için lütfen TIKLAYINIZ


Memur ve Personel alımlarıyla ilgili Devlet Personel Dairesi  tarafından 8 ağustos- 7 Ekim 2016 tarihleri arasında kurumlardan alınacak personel talepleri,  ÖSYM'ye 25 Ekim 2016 tarihinde iletilecekti.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından tercihlerin alınma tarihi ise 14 ile 23 kasım 2016 ( 2016 KPSS ortaöğretim 20 kasım tarihinde gerçekleşecek) tarihleri arasında olacağı belirtilmişti. 


Fakat ÖSYM tarafından ilgili sınav tarihlerinin değiştirilmesi ile birlikte merkezi atama tercihlerin alınmasının ileri alınabileceği düşünülüyor. Buna göre ya Devlet Personel Başkanlığı sitesindeki 2016 KPSS yerleştirme takviminde değişikliğe gidilecek ya da büyük ihtimalle  2016 KPSS ortaöğretim , önlisans puanı olan adaylar tercih yapamayacak.

Yani kısaca KPSS ortaöğetim- Önlisans sınavının bir ay sonraya alınmasıyla ortaöğretim mezunları Kasım ayında alınacak olan merkezi Memur alımlarına başvuramayacaklar.

ÖSYM'DEN MEMURLARAHABER.COM OLARAK AÇIKLAMA BEKLİYORUZ. GELİŞMELERİ SİZLERE DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.