Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı

Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı

31 Mayıs 2016 Tarihi İtibariyle Ziraat Katılım Bankası Açık İş İlanlarına Online Başvuru Almaktadır.

Adayların Başvuru Modül Sisteminden direk başvuru yapabileceği gibi Özgeçmiş Bırakma, Yeni Üyelik sisteminin yanı sıra Açık Pozisyonlar sayfası da şuanda yayında. Durumuna uygun açık pozisyon olmayan adayların özgeçmiş bırakmaları önemlidir. Personel ihtiyaçlarında ilan yayınlanmadan direk işe davet edilerek istihdam edilme olanağı vardır.

Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkilisi alımı için: Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli, Antalya ilinde Bankacılık sektörü Bireysel Pazarlama alanında en az 3 yıl deneyimli, Sözlü ve yazılı ifade becerisi yüksek, Aktif satış yapabilecek, İletişim kabiliyeti yüksek, Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk alabilen, Tercihen BES,SEGEM, SPL lisansına sahip, Askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için).

İş Analisti Bankacılık ve Hazine alımı için: Üniversitelerin tercihen Endüstri Mühendisliği veya ilişkili bölümlerinden mezun olmak, Bilgi Teknolojileri alanlarında 5 yıl deneyim sahibi olmak, Katılım Bankacılığının özgün yapısı, Birim Değer ve Temel Bankacılık (Mevduat, Nakit Yönetimi, Çek, Senet, vs) alanlarında 3 yıl analist olarak tecrübe sahibi olmak, Proje Yönetim teknikleri hakkında geniş bilgi ve uygulamalı deneyim sahibi olmak, Tedarikçi ilişkileri yönetiminde deneyim sahibi olmak, Tercihen proje yönetim sertifikasına (PMP) sahip olmak, Tercihen IIBA CBAP/CCBA iş analistliği sertifikasına sahip olmak, Tercihen Hazine Ürünleri ve İşlemleriyle ilgili iş analiz deneyimine sahip olmak, Sigara kullanmamak (tercih sebebidir), Erkek adaylarda askerlik görevini yerine getirmiş olmak.

Muhasebe Standartları ve Süreç Yetkilisi alımı için: Üniversitelerin Lisans, tercihen İşletme, İktisat veya eşdeğer bölümlerinden mezun, Bankacılık/Finans (Tercihen Katılım Bankacılığı) sektöründe en az 3 yıl Tekdüzen Hesap Planı ve muhasebe deneyimi olan, Düzenli raporlama alışkanlığı olan ve dokümantasyona önem veren, Yoğun iş temposunda çalışabilen, sorumluluk sahibi, Ekip çalışmasına yatkın, Erkek adaylarda askerlik görevini yerine getirmiş, Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli.

İnşaat Hizmetleri Yetkilisi alımı için: Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, MS Office, AutoCad ve programlarını kullanabilen, B sınıfı ehliyet sahibi ve seyahat engeli bulunmayan, Düzenli raporlama alışkanlığı olan ve dokümantasyona önem veren, Sorun çözme ve inisiyatif kullanabilme yeteneğine sahip, İnsan ilişkileri güçlü, güler yüzlü, yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek, Ekip çalışmasına yatkın, Erkek adaylarda askerlik görevini yerine getirmiş veya en az 2 sene tecilli, Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli.

Ziraat Katılım Bankasının resmi personel alım sayfasından üye olup özgeçmiş bırakmak veya açık iş ilanlarına başvuru yapmak için Tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum