Künye

İMTİYAZ SAHİBİ / GRANTEE

MUAMMER YILMAZ

MEMURLARAHABER

Memurlarahaber.com Web Kamu Memur Alımının Yeni Adresi -  

GENEL YAYIN YÖNETMENİ / EDİTOR İN CHİEF

Almanya * Dortmunt Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı işleri Müdürü: Ezgi Yılmaz. iletişim: ealanyuz@yahoo.com.tr

Telif hakkı konularında bir endişeniz varsa bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Telifle ilgili bir sorun olur ise  İlgili yayın hemen kaldırılır. Size en geç 2 gün içinde dönüş sağlarız: ealanyuz@yahoo.com.tr

For copyright matters relating to our channel please contact us directly at ealanyuz@yahoo.com.tr 

EDİTÖRLER / EDİTORS

Ezgi Yılmaz

HUKUK DANIŞMANI / JURİSCONSULT

Avukat Adnan Canbolat

REKLAM / ADVERTİSE

Memurlarahaber  iletişim Bölümünü kulllanınız

ADRES / ADDRESS

Stratuz 23/3 36. cadde. Dortmund *Almanya

İLETİŞİM / CONTACT

ealanyuz@yahoo.com.tr 

BASIN BÜLTENLERİ
Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri
iletişim modülümüzden bize bildirebilirsiniz.
 

UYARI
Memurlarahaber.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı Memurlarahaber web sitesine aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.”

Privacy Policy
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the Memurlarahaber.com However, sometimes the Memurlarahaber.com uses third parties to process your information.  requires these third parties to comply strictly with its instructions and the Memurlarahaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the Memurlarahaber.com we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the Memurlarahaber.com and its services. When you use Memurlarahaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the Memurlarahaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN
Firmamıza ait olan memurlarahaber.com’ yayınlarında, hukuka, yasaya, telif haklarınıza ve kişilik haklarınıza saygılı bir biçimde yayın yapmayı amaç edinmiş olup, 5651 sayılı yasa gereği “içerik sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. Bu sebepten yayın organları tarafından yayınlanan haberleri okurlarımıza aktarmaya çalışmakta olduğumuzdan hukuka aykırı görülen içerikleri kontrol etme yükümlülüğümüz yoktur.

Sitemiz “uyar ve kaldır” prensibi ile işlem yaptığından, herhangi bir haber ile kişiliğinize, şirketinize, telif haklarınıza, eserlerinize veya yasal haklarınızın çiğnendiğini düşünen hak sahipleri iletişim modülümüz üzerinden yada elanyuz@yahoo.com.tr mail ile bize ulaşabilirler. Size en geç iki iş gününde dönüş sağlarız.

Talep ve şikayetler avukatımız tarafından incelenecek ve ihlal olması durumunda gerekli içerikler hemen kaldırılacaktır.