Üyelik Sözleşmesi

B- FORUM KURALLARI

1- Üyeler, bilinen kısaltmalar haricinde büyük harfle başlayan başlık açmamalıdır. Başlık açarken, vurgu amacıyla birden fazla noktalama işareti veya simge konulmamalıdır. Görüntü kirliliğini önlemek amacıyla, editör bu türden başlıkları silebileceği gibi, düzenleme yoluna da gidebilir. . SİSTEME DAHA ÖNCE EKLENMEMİŞ BİR NİK NAME ( İSİM) İLE ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.  AKSİ HALDE  ÜYE SAYIMIZ BİNLERCE OLDUĞUNDAN HATA İLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ.
 

2- Kategori sayfasındakilerin konuların önemini üyelerin kollektif iradesi belirler.
i- Editör, forum düzenini sağlamak veya tek bir başlık altında toplayarak konu bütünlüğü oluşturmak amacıyla aynı türden başlıkları birleştirme yoluna gidebileceği gibi; üyelerin kendilerini ifade etmesini sağlayan farklı ifadelerdeki başlıklara da izin verebilir. (Başlık birleştirme veya başlık taşıma halinde üyeye bilgi verilir.)
ii- Üyeler tarafından kabul görmediği için forumun alt sayfalarına düşen başlıklar "güncel" ifadesi ile güncellenmemelidir. Kendi açtığı başlığı güncelleyerek forumun rutin akışını bozan üyelere, gerektiğinde, ceza uygulanabilir.
iii- Forumlarda bir mesaj, aynı forum başlığına ya da birden çok forum başlığına tekrarlı olarak gönderilmemelidir.

3- Üyeleri hedef alan başlık açılmamalıdır. Üyeler kedi aralarındaki bilgi alış verişini veya sorunları; hoşgörü ve “çoksesliliğe” dayalı ortak paydalarda, saygın bir metodla çözmelidir.

4- Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması çok önemlidir. Mesajınızın sorumluluğu tamamen size aittir. Memurlara Haber, söz konusu mesajın belirtilen şartlara uygun olmadığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, mesajı yazan kişi ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmektedir.

5- Forumlarda reklam niteliğinde mesajlar bırakmamalıdır. Başka bir sitenin reklamı niteliğindekimesajlar silinecek ve ilgili üye hakkında ceza uygulanabilecektir.

6- Memurlara Haber editörleri, fikirler karşısında tarafsız kalmakla sorumludur. Ancak, fikir beyan ederken; hakaret içeren, grup veya kişileri küçük düşüren, alaya alan yazışmalar silinecek ve ilgili üye hakkında ceza işlemi uygulanabilecektir.

7- Açılan olumlu ve paylaşımcı bir başlığı sabote eden, ilgili başlığın maksadı dışına çıkarak, bilgiye kısa ve çabuk erişebilme ruhunu zedeleyen üyeler hakkında "ceza" işlemi uygulanacaktır.

8- Birden fazla üyelik adı alarak forum başlıklarındaki paylaşımı sabote eden ve forumun rutin akışını bozan kişilerin tespi edilen üyelik adları iptal edilir.

C- ÜYELİK ADLARI

1- Cinsel çağrışımlar içeren ve genel ahlaki kurallara uygun olmayan Üyelik adları ve siyasi isimler iptal edilecek, bu yönde profil bilgisi düzenleyenlerin üyelikleri iptal edilecektir.

D- ÜYELİK MESAJLAŞMALARI

1- Özel mesaj yoluyla kendisine küfür veya hakaret edilen üye, bu tür mesaj atanları şikayet etmek için, sitemiz bize ulaşın kısmından üye kullanıcı adını bize iletmeleri yada ilgili bölüm Editörlerine mesaj atmaları yeterlidir.

Memurlara Haber Bir ailedir. Ailemize Hoş geldiniz.