Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

4C'lilere kötü haber?Sendikalar el atmalı..

 Uyuyan sendikalar bir uyanında duyun bu acı feryatları. Kim savunacak 4C’li çalışanları? Hiçbir hakları bulunmayan ve sesini duyurmak için uğraşan 4C’li çalışanları ne zaman duyacaksınız?

Bu insanlar o satılan kurumlara KPSS ile ataması olan çalışanlardı. Ellerinden hakları alınıp bir paçavra gibi dışarı atılıp “Hadi git ya 4C li olarak çalışacaksın ya da şirketle anlaşacaksın”. Bu mu Müslümanlık?  

Bir müslüman, bir müslüman kardeşinin ekmeğiyle oynar mı? Sendikalar bu işe acilen el atmalı. Bu ateş büyümeden bu saçmalığın önüne geçilmeli.

Özellikle TÜRK İŞ’i ve memur sendikalarını göreve çağırıyorum. Üyelerinize sahip çıkın.  Ellerinden alınan haklar geri alın…

Burada 4C li olarak çalışan kardeşlerimin kadrosu verilene dek yazımla köşemle destek vermeye devam edeceğim. Bimer’e 4C’li olarak çalışanlar için bir kadro çalışmasının olup olmadığı yönünde sorduğum sorunun cevabını sizlerle paylaşacağım.

Gelen cevap moralinizi bozmasın. Daha çok sesinizi duyurmak için çalışın. Üye olduğunuz sendikalardan yardım isteyin. Yardımcı olmayan sendikalarınızdan derhal istifa edin. 4C olarak çalışanların hiç bir özlük hakkının olmadığını her yerde söyleyin.

Sendikaları 4C’li olarak çalışanların kadroya geçirilmesi için imza toplanılmasına davet ediyorum. Bu şekilde etkili olacağına inanıyorum.

Bu sıkıntıyı bu yanlışın düzeltilmesi için sorduğum soruya sadece bir cümle ile cevap verilmesi ne acıdır. İş te o cevap:

                                              T.C.

MALİYE BAKANLIĞI

BÜTÇE VE MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Kadrolar Dairesi

 (Başbakanlık İletişim Merkezi)

SAYI      : 80755325-

KONU: BİMER Başvurusu

Sayın Gökhan YURDAGÜL

gokhanyur_12@hotmail.com

İlgi         : Başbakanlık İletişim Merkezine yapmış olduğunuz 12/02/2013 tarihli ve 112828 sayılı başvurunuz.

İlgi talebiniz incelenmiş olup, talebinizde belirtilen konu hakkında Bakanlığımızca yürütülen herhangi bir çalışma bulunmamaktadır.

Bilgilerini rica ederimBakan aADINA

 4/C Lİ GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN MEMURLARA HABER.COM - ÖZEL

ozel.20120228222638.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum