Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

Burnuma pis kokular geliyor...

Burnuma pis kokular geliyor ABD’den. Yine çizmişler bir senaryo…Yahu ABD sen çıkarın olmayan bir şeye destek verir misin? İşbirliği içinde olduğun bir hükümetin aleyhine olan bir eylemi destekler misin? Hadi ağzından çıkar baklayı da öğrenelim.

Planın gerçekten harika.Bir taşla bir çok kuş vuracaksın. Oyları eriyen AKP’yi tekrardan canlandırdın. İnsanları sol ve sağ diye ikiye böldün. Gündemi çok iyi değiştirip bir çok şeyi el altından götürmeyi sağladın.  Harikasın ABD,alkışlıyorum seni…

Petrol yasası geçti meclisten. Artık yabancılar ülkemizde boy gösterecekler. Artık hangi hükümet gelirse gelsin işi çok zor. Geri adımı kalmadı…”Ülkem yanan bir mum misali gibi günden güne yavaş yavaş eriyor”. Halkım tuzaklar içinde cirit atıyor.

Sizce bir tuhaflık yok mu? Başbakan neden bu kadar inatlaşıyor? Halkı sokağa çıkması için gaza getirme sebebi ne? Hükümet Ankara Kızılay’da eylem yapılmasına neden izin verdi?

Evet arkadaşlar bu soruların cevabını düşünürseniz ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Ülkemizde oynanan oyunu da görmüş olacaksınız.

Kafamı karıştıran bir şeyide sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle bir soruyla başlamak istiyorum. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Başbakanla neden ayrı düştü? Başbakanın her konuşmasında ağlayan Bülent Arınç Başbakanla neden ayrı açıklamalar yapmakta?

Cevap çok basit. Yeni bir Kahraman yaratılıyor. Halkın her kesimine hitap edecek bir lider yaratılıyor. Eğer başkanlık sistemi olmazsa Sayın Başbakan Cumhurbaşkanı olacak…Partinin başına geçecek lider şimdiden ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

Yeni Lider Abdullah GÜL’dür. Ilıman konuşmasıyla bir lider olabileceği göstertilmeye çalışılıyor.Bunu unutmayın hiçbir zaman bu üçlü birbirlerinden kopuk hareket etmez. Bunu da unutmayın Başbakan göründüğü kadar inatçı kibirli biri de değildir.

Ülkemizde oynanan bu akıl oyunlarıyla hükümet oylarını artırmaya ve insanları kutuplaştırmaya çalışıyor. Uyan güzel Türkiye’min güzel gençleri uyan…

Bu süreci bozan ülkücüler oldu. Galiba ABD bunu hesaplayamadı. Hükümetin beklediği oy oranını bir nebzede olsa kırıklığına uğrattı. Yeni anayasa için hükümeti sağın tüm oylarını alması gerekmekte. MHP’nin sokakta olmaması, Devlet Bahçeli’nin açıklamaları AKP’yi hayal kırıklığına uğrattı. MHP’nin oylarını alamayacağı gibi bir çok oylarının da kayabileceğini gördükleri için eylemlerinin süresini biraz daha uzatmayı planlayacaklar.

Yazılarımı okuyan dostlarım sizlere bir soru daha sorarak yazımın  birinci bölümünü bitirmek istiyorum. Sorum şu:

“12 ağaç için mi, 52’den daha fazla şehit olan vatan evladı için mi sokağa dökülürsünüz?”

Saygılarımla…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.