Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

Hilal KAPLAN(KBB'ye bir görün)

Hey kendini bilmez köşe yazarı diye geçinen şahıs. Ülkede bütün sıkıntıları bırakıp bayrağa mı göz diktin? Ülkeyi ne hale getirdiniz siz bunun farkında mısınız? Belli sen de o gömleği çıkaranlardansın. Yazıkta ne yazık.

Bayrağın ismi seni rahatsız ediyorsa, sınır kapıları sınırsızca herkese açık. Al bavulunu Türk Bayrağın olmadığı, ismi Türkiye olmayan bir devlete git orada huzurlu bir şekilde yaşa Hilal Kaplan hanım efendi. Amacına ulaştın bence. Basında büyük bir yer alarak popüler oldun. Belli mi olur birilerinin gözüne girmeyi de başardın.

Bayrağın ismi bile bu kadar rahatsız ediyorsa, varlığı deli ettiren canım Türkiyem. Sen çok yaşa. İçerden dışarıdan ne kadar düşmanın var senin. Üzerinde yaşayan insanlar bile, birde bunlar sözde aydın insanlar seni çekemiyor be Türkiyem.

Hey yazar, köşede mi yazarsın kenarda mı yazarsın nerde yazarsan yaz. Ama ülkenin namusu olan bir bayrağa laf uzatma. Sen ALLAH bilir nüfus cüzdanında da rahatsız oluyorsundur! Gerçi sen ne anlarsın ülkenin siyasetini. Yanlış değilsem sen Psikolog değil miydin? Git branşın olan işleri yap.

Mesela gazetende magazin haberlerini yap. Mesela yemek tarifleri ile ilgili yazılar yaz. Çocuk gelişi mi ile ilgilide yazabilirsin. Ama siyasi söylemlerden uzak dur. Çünkü söylediğin cümlelere 7 yaşında ki çocuk bile güler.

Sen hiç gördün mü bir Avrupalının bayrağından utandığı? Bir bayrak tabi ki ülkesinin ismini taşıyacak. Amerika Bayrağı, Almanya bayrağı, Rusya Bayrağı… Sen duydun mu hiç buralarda devletin bayrağı diye bir şey. Düşünsene olimpiyatlarda sporcumuz bir madalya kazanmış. Bayrak çekileceği zaman spiker devlet bayrağı çekiliyor mu diyecek?

Allah akıl fikir versin. Ülkem ne hale gelmiş. Bir vatanın isminden,biri bayrağın isminden, biri istiklal marşından, biri andımızdan her şeyden rahatsız olunuyor. Savcılar susup izliyor. Sahnede dizi oynamıyor be Savcılarım.

Yazarsın saygım sonsuzdur ama bu kafa ile ancak kendini millete güldürüsün. Başörtünden dolayı inancımız ortak oluşundan dolayı saygım sonsuzdur ama gidişatın doğru gidişat değil. Devlet Bahçeli’yi Bursa mitinginden dolayı eleştirdin ama sen bu söyleminle kaç kişiyi sokaklara dökmek için gaza getirdiğinin farkında mısın? Bu şekilde konuşursanız vatanı seven halk “vur de vuralım, öl de ölelim” der.

Yaşça büyümüz olduğu için ablamız Hilal Kaplan’a küçük bir nasihatte bulunmak istiyorum.

“Ağzından çıkanı kulağın duymuyorsa en kısa zamanda KBB’a gitmelisin. Yok iyi duyuyorsan bence bir psikolog arkadaşına görünmelisin”.

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum