Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

Van valisi ve yardımcısı vicdanız rahat mı?

 Gülşah AKTÜRK öğretmenim mezarında rahat uyu. Yüce ALLAH’ım seni o güzelim cennet bahçesinde ağırlasın. Melekler etrafında dönüp sana dualar etsin. Yazıklar olsun ki bizlere. Mümin diye geçinip yatağımızda rahat uyuyabiliyoruz.

  Sen ALLAH’ın verdiği emanet canı korumak için elinden geleni yapmış şehit öğretmenimizsin. Senin canını hiçe sayan sözde o amirler, canının bedelini ödeyeceklerinden emin ol. Ne kadar bu ülkede öğretmen değeri olmasa da ALLAH katında sen en yüce mesleğe layık olan şanslı insanlardansın.

  HEY!

 Vicdandan yoksun amirler. Biran önce o değerli koltuğu bırakınız. Size bir ayet hatırlatayım.

“Kim bir cana kıymamış veya yeryüzünde fesat çıkarmamış birisini öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de birisinin hayatını kurtarırsa, bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur" (Maide Sûresi: 32)

 Maalesef siz bir canı kurtaramadınız. Canı koruyamadınız. Bile bile ölüme terk ettiniz. Üstelik dalga geçer gibi “en kötü ihtimal öleceğimi, ölümün hak olduğunu kaçış olmadığını, hiç olmadı istifa edebileceğimi yanımda biber gazı “ ile gezmesi yönünde saçma sapan cümleler söylediniz.

Soruyorum bu kız sizin kızınız olsaydı kaç koruma verirdiniz yanına? Vali yardımcısı olan şahsiyet,sizin kaç korumanız var? Yoksa siz ölümden kaçış olduğuna mı inanıyorsunuz? Sizin canınız can da Gülşah öğretmenin patlıcan mıydı?

Kendini Milli Eğitim Müdürü gören şahsiyet, bu gece rahat uyuyacak mısın? Vicdanen rahat huzurlu musun? O koltuğunda tokça otur. Ne de olsa öğretmenler kimsesiz. Onları koruyacak bir Bakanı yok ki. İstediğiniz gibi öğretmenleri küçümseyin,canlarına kıyın.

Uyan sayın Başbakanım. Görün bu canileri. Alın bu şahsiyetleri görevden. Alın ki diğerlerine ibret olsun. O koltuğun gelip geçici olduklarını görsünler.Alın ki,öğretmenler değerli olduklarını bilsinler.

Sayın Başbakanım,

İsrail’in suçsuz günahsız bir Filistinli öldürdüğüne vicdanız sızladığı  gibi sızlasın. İsrail’e öfkelendiğiniz gibi öfkelenin, bu sözde şahıslara. Gülşah öğretmenimizi mezarında rahat uyutun. Vicdansızlara ders olsun…

Saygılarımla...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum