1 KASIM 2020 TİS SÜRECİ taşeron işçiler yüzde 32 Maaş zammı aldı

O Belediye İŞÇİ kardeşlerimiz 1 KASIM 2020 TİS SÜRECİ yüzde 32 Maaş zammı aldı

1 Kasım 2020 Toplu iş sözleşmesi adına önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor konuyla ilgili birçok videomuz youtube kanalımızda var arkadaşlar

Siirt Belediyesi arasında bir süredir devam toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak üç yıllık olarak imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine Siirt İl Başkanımız Bahattin Olgaç, Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt İl Başkan Yardımcımız Mehmet İhsan Karsak, Belediye Başkan Yardımcıları, iş yeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

 İmzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimizin ücretlerine birinci yıl %12, ikinci yıl %10, üçüncü yıl ise yine %10 zam yapıldı.

Siirt İl Başkanımız Bahattin Olgaç, “Üyelerimizin iş barışını korumak adına, kırmadan, dökmeden ancak haklarında belediyemizin imkanları dahilinde alındığı bir sözleşme imzaladık. Siirt için gece gündüz demeden çalışan tüm belediye çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ise yaptığı konuşmada,

“Yaklaşık 19 aydan beri yapılmayan toplu iş sözleşmesini yapmak bizlere nasip oldu. Belediyemiz bütçesi göz önüne alınarak, işçi kardeşlerimizi de mağdur etmeyecek şekilde yaptığımız görüşmeler neticesinde bugün hayırlısı ile görüşmelerimizi neticelendirerek HİZMET-İŞ Sendikası’yla ortak bir payda da buluştuk. Bu toplu iş sözleşmesinin emekçi kardeşlerimize ve belediyemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.