10 Şehire Meterolojiden Uyarı!

10 Şehire Meterolojiden Uyarı!

10 Şehire Meterolojiden Uyarı!

Meteoroloji son dakika uyardı! 18 Aralık Bugün ve yarın o illerde acil uyarı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son dakika hava durumu tahminlerine göre; yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği ifade edilirken bazı illerde yağıșların görüleceği bildirildi.

Bu kapsamda Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Kırklareli’nde bugün havanın yer yer yağmurlu geçeceği öngörüldü. Öte yandan yurdun doğu kesimlerinde düșük sıcaklıklarla beraber kar yağıșı da sürüyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, iç ve doğu kesimlerde ise yer yer sis ve pus hadisesi yașanacak. Meteoroloji hava durumu raporunda doğu illerini ise buzlanma ve don olayına karșı uyardı.

İște MGM’den gelen son dakika hava durumu tahmin raporu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce gelen hava durumu tahminlerine göre; yurdun bazı kesimlerine don ve buzlanma uyarısı yapıldı. Öte yandan Karadeniz’in kıyı kesimleri ile İstanbul dahil Marmara bölgesinde birçok ilde havanın yer yer yağıșlı geçeceği ifade edilirken sabah ve gece saatlerinde ise pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava durumu raporuna göre; Van ve çevre illerde ise kar yağıșının etkisini göstereceği bildirildi.

İște Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu raporunun detayları…

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa’nın doğusu ve Kırklareli’nin kıyı ilçeleri bugün hafif yağmurun etkisinde olurken yurt genelinde yapılan hava durumu tahminlerinde bugün ve yarın buzlanma ve don olayının beklendiği ifade edildi.

Aralık ayıyla beraber düșüșe geçen hava sıcaklıklarıyla özellikle doğu bölgesinde yüksek kesimlerdeki kar yağıșı devam ediyor…

O İLLERDE YAȘAYANLAR DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa’nın doğusu ve Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu, Van çevrelerinin hafif kar yağıșlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus ile birlikte doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

MARMARA Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra İstanbul,Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa’nın doğusu ile Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. EDİRNE °C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu İSTANBUL °C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yer yer hafif yağmurlu KIRKLARELİ °C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra kıyı kesimleri yer yer hafif yağmurlu KOCAELİ °C, 14°C Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yer yer hafif yağmurlu EGE Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. A.KARAHİSAR °C, 11°C Parçalı ve az bulutlu DENİZLİ °C, 16°C Parçalı ve az bulutlu İZMİR °C, 15°C Parçalı ve az bulutlu MANİSA °C, 14°C Parçalı ve az bulutlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.