10 Yıl sonra çekmeceden b'akın ne çıkıyor !

10 Yıl sonra çekmeceden b'akın ne çıkıyor !

10 Yıl sonra çekmeceden b'akın ne çıkıyor !

Yeni evlenen mutlu çift odalarına çekilirler. Damat Bey yeni karısına : ” Senden bana söz vermeni istiyorum. Başucumda duran bu komidinin ilk çekmecesini hiç açmayacaksın ve bana da hiç bir vakit bunu sormayacaksın.

 

“Karısı söz vermiş ve aradan 10 sene geçmiş. Kadın meraktan çıldırıyormuş. Artık dayanamamış ve sözünü unutup çekmeceyi açmış.

Yeni evlenen mutlu çift odalarına çekilirler. Damatbey yeni karısına : ” Senden bana söz vermeni istiyorum.Başucumda duran bu komidinin ilk çekmecesini hiçaçmayacaksın ve bana da hiç bir vakit bunu sormayacaksın.”Karısı söz vermiş ve aradan 10 sene geçmiş.

 

Kadın meraktan çıldırıyormuş. Artık dayanamamış ve sözünü unutup çekmeceyiaçmış. Çekmecede 3 yumurta ve 750 $ görmüş. Kocasına merakınıyenemediğini anlatmış ve ne olduğunu sormuş. Adam ” Mademgördün bende sana anlatayım o vakit.

 

Evlendiğimiz gün kendikendime karar verdim. Seni her aldattığımda çekmeceyebir yumurta koydum. ” Kadın kocasının 3 kaçamağını affetmiş.Ve yine sormuş ” Peki o 750 $ ne için ? ” Adam :” Yumurtalar çekmeceye sığmayınca onları satıp dolar aldım.”?

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.