11 büro personeli ve memur alımı yapacağını duyurdu

11 büro personeli ve memur alımı yapacağını duyurdu

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı kamu personel alacağını duyurmuştur

Kamu Personeli Alımı Duyurusu Yayınlandı

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 29 Kasım 2022- 13 Aralık 2022 tarihleri arasında yapacaklardır. Adaylar, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı - Personel Birimi (Üniversiteler Mahallesi 1600. Cadde No: 10 06800 Bilkent/ANKARA) adresine şahsen kabul edilecektir. Posta ve diğer başvuru yöntemleri ile yapılan başvurular kamu kurumu tarafından kabul edilmeyecek

1 sistem programcısı başvuru şartları: Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden birinden mezun olmak. Java programlama dilini bilmek. 2022 KPSS P3 puan türünde en az 60 almış olmak gereklidir.


1 çözümleyici ve 1 programlayıcı alımı başvuru şartları: 2022 KPSS sınavında P3 puan türün de en az 60 almış olmak gereklidir. Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden birinden mezun olmak. Java programlama dili ve bir güncel programlama dili bilmek gereklidir.

1 büro personeli alımı: Arap Dili ve Edebiyatı, Arapça Öğretmenliği, Arapça Mütercim ve Tercümanlık bölümlerinden birinden mezun olmak. 2022 KPSS sınavından P3 puan türün de en az 70 almış olmak.


1 büro personeli alımı: Sağlık Yönetimi bölümünden mezun olmak. KPSS 2022 P3 puan türünde en az 70 puan almak.

1 büro personeli ve 1 destek personeli alımı: Adalet önlisans programından mezun olmak. KPSS önlisans 2022 P93 puan türünde en az 70 almış olmak gereklidir.

1 destek personeli alımı: Turizm ve Otel İşletmeciliği, Çağrı Merkezi Hizmetleri önlisans düzeyinde herhangi birinden mezun olmak. KPSS 2022 P93 puan türünde en az 70 puan almış olmak gereklidir.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.