12 Çevre Hizmetleri Elemanı Alımı Başvuru Sayfası açılmıştır

12 Çevre Hizmetleri Elemanı Alımı Başvuru Sayfası açılmıştır

Kamuya daimi kadroda en az ortaokul üst yaş sınırı yok 12 Çevre Hizmetleri Elemanı alımı yapılacağı belirtilmektedir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere daimi kadroda üst yaş sınırı yok en az ortaokul mezunu 12 Çevre Hizmetleri Elemanı alımı yapılacaktır.

Adaylar için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 11 Haziran 2021 tarihine kadar (11 Haziran 2021) yapacaklardır.

Adaylar için başvuru şekli ve yeriİlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

Çevre Hizmetleri Elemanı için aranan nitelikler (12 personel)

En az Ortaokul mezunu olmak, MEB onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde her Türlü Atık Maddeler ile ilgili işler  kurs sertifikasına sahip olmak, MB Onaylı Tıbbi Atıklar kurs sertifikasına sahip olmak, Üniversitelerden ve Sivil havacılık kurs ya da kurumlarından İHA-1 Sınıfı İnsansız Hava aracı ticari pilot sertifikasına sahip olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve Antalya merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00006066002’dir.

 
Adaylar için kura işlemleri

Adaylar için kura çekimi 16 Haziran 2021 tarihinde 14:00 – 15:00 saatleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.