12. Dönem POMEM SONUÇLARI Açıklandı

12. Dönem POMEM SONUÇLARI Açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü dört yıllık Fakülte mezunlarından, 12. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) başvuran adayların seçme – değerlendirme ve okul planlama sonuçları için

Emniyet Genel Müdürlüğü dört yıllık Fakülte mezunlarından, 12. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) başvuran adayların seçme – değerlendirme ve okul planlama sonuçları için;
son.20121011205820.jpg
SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

12. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİMİNE ALINACAK ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

1- 12. dönem polis meslek eğitimi 05 Kasım 2012 tarihinde başlatılacaktır.

2- 12. Dönem polis meslek eğitimi için sınavları asil olarak kazanan adayların planlamaları yapılmış olup, yedek sıradan başarılı olan adayların planlamaları ihtiyaç halinde 07 Kasım 2012 tarihinden itibaren açıklanacaktır. Yedek sıradan başarılı olan adayların www.egm.gov.tr/egitim adresi ile www. egitim.pol.tr adresinden yapılacak olan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

3- Okul planlaması yapılan adaylar, dosyalarını teslim almak üzere 19 Ekim-02 Kasım 2012 tarihleri arasında müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlüklerine müracaat edecekler, 05 Kasım 2012 günü saat 08.00’de planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır. (POMEM’lerle ilgili bilgiye İl Emniyet Müdürlüklerinden ulaşılabilecektir.)

4- Planlaması yapılan erkek adaylardan askerlik görevini ifa edenlerin terhis işlemleri başlatılması için isim listeleri Milli Savunma Bakanlığına bildirilecektir. Söz konusu kişilerin bu durumu takip etmeleri gerekmektedir.

5- Planlaması yapılan erkek adaylardan askerlik vazifesini ifa etmeyen erkek adayların ise; isim listeleri Milli Savunma Bakanlığına bildirilerek muafiyet işlemleri yapılacaktır. Askerliğini yapan adayların ise; terhis belgeleri ile askerlik süresince alınan hava değişimi raporu, herhangi bir sebeple alınan sağlık kurulu raporlarını ve askerlikten muaf veya askerliğe elverişli olmayanların ise bu durumlarını gösterir belgelerini kayıt esnasında POMEM Müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

6- 02 Kasım 2012 Salı günü saat 16.00’a kadar İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne özlük dosyasını almak için müracaat etmeyenlerin öğrenci adaylık hakları sonlandırılacaktır.

7- Planlaması yapılanlardan haklarından feragat edenler, feragat dilekçelerini ivedi olarak müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlüğü vasıtası ile Eğitim Dairesi Başkanlığına göndereceklerdir.

8- POMEM Müdürlüğüne geçici kaydı yapılan adaylara, tam teşekküllü devlet hastaneleri ile üniversite hastanelerinden, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde POMEM Müdürlüklerince sağlık kurulu raporu aldırılacağından dolayı planlaması yapılan adayların sağlık kurulu raporu masrafları olarak yeteri kadar (yaklaşık 500 TL) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

9- Taahhütname ve Kefaletname Senetleri kesin kayıt esnasında istenecektir.

10- POMEM Müdürlüklerine eksik evrakla müracaat eden adayların kayıtları yapılmayacaktır.

11- Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren yatılı olarak planlandıkları POMEM Müdürlüklerinde kalacaklarından dolayı ihtiyaç duyacakları eşyaları yanlarında getirmeleri gerekmektedir. (Yeteri kadar kıyafet, eşofman takımı, spor ayakkabısı, varsa koyu renk ayakkabı ve tıraş malzemesi vb.)

12- Adaylar görüntü alma ve kaydetme özelliği olan elektronik cihazlar getirmeyecektir.(Kameralı cep telefonu, kamera, fotoğraf makinesi, dizüstü bilgisayar (Laptop) vs.)

13- Adaylar 05 Kasım 2012 tarihinden itibaren 4 (Dört) hafta sürecek olan “Polislik Mesleğine Hazırlık” (İntibak) eğitimine tabi tutulacaklardır. Bu eğitim süresi içerisinde POMEM Müdürlükleri aracılığıyla sağlık kurulu raporu aldırılacaktır.

14- Yapılan bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. 18 Ekim 2012

Adaylara Önemle Duyurulur.

Eğitim Dairesi Başkanlığı

POMEM HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.