12 Mayıs 2017 ATAMA KARARLARI

12 Mayıs 2017 ATAMA KARARLARI

12 Mayıs 2017 ATAMA KARARLARI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yapılan atamalar.

Bakanlık Müşavirleri Salim GÜNGÖR, Fehmi BÜYÜKKARAGÖZ, Hamit MUR.SELOĞLU, Mustafa GÜR ve Selim BUDAK’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları, 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında yapılan atamalar.

Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Sadi CİVELEKOGLU’nun başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Adnan KÖSE’nin başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi i gereğince uygun görülmüştür.Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer ÇOBAN’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Selahattin ERDOĞAN’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür.Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nedim ÖZYOL’un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2477 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında yapılan atamalar.

Bakanlık Müşaviri Gürsel KUSEK’in başka bit göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 ncı maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Kültür ve Turizm Bakanlığında yapılan atamalar.Bakanlık Müşaviri İlhan KAYMAZ’ın, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun uygun görülmüştür.Hakkari il Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü EFE’nin, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Maliye Bakanlığında yapılan atamalar.Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ekrem CANDAN’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Muhasebat Genel Müdür Yardımcıları Sinan ÎPEK ile Sebahattin TURAN’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları, 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Sağlık Bakanlığında yapılan atamalar.Açık bulunan birinci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Dr. Fuat KANTARCI’nın atanması, 657 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür.Açık bulunan birinci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. İsmail KARTAI/m atanması, 657 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun ilgili maddesi gereğince uygun görülmüştür 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.