13 Aralık 2018 tarihinde okulların tatil olduğu şehirler.

13 Aralık 2018 tarihinde okulların tatil olduğu şehirler.

13 Aralık 2018 tarihinde okulların tatil olduğu şehirler.

MARAŞ'TA TATİL EDİLDİ

Meteoroloji, 32 ilde  3 günlük kar yağışı için alarmını daha önce vermişti.

Bugün Kahramanmaraş’ın Kuzey ilçelerinde akşam üstün aniden başlayan Kar yağışı yüksek kesimlerde 30 cm. yi bulurken ilçe merkezinde de 20 cm. olması üzerine okullara bir gün tatil verildi.

Elbistan ve Ekinözü ilçelerimiz de 13.12.2108 Perşembe günü (yarın)okullarımız 1 gün süre olumsuz hava şartları nedeniyle tatil edilmiştir.

ANKARA'DA TATİL Mİ?

Ankara'da 12 Aralık sabahı etkisini gösteren kar yağışı, akşam saatlerinde de devam etti.

Ankara'nın yüksek kesimlerinde etkisini daha çok gösteren kar yağışı nedeniyle ana arterlerde trafikte aksama meydana geldi. Başkent'te ara sokak ve caddelerde ise kar kalınlığı 5 santimetrenin üzerine çıktı. 


 
Kar yağışının bu denli kendini hissettirmesinin ardından veliler ve öğrenciler sosyal medya üzerinden Ankara Valisi Vasip Şahin'i mesaj yağmuruna tutarak, yarın okulların tatil edilmesini istedi. Peki "Ankara'da kar yağışı devam edecek mi?", "Okullar tatil olacak mı?" ayrıntılar haberimizde...
VALİLİK KAYNAKLARI: ''ANKARA'DA OKULLAR TATİL DEĞİL''

Ankara Valiliği yetkililerinden edinilen bilgiye göre Başkent'te 13 Aralık Perşembe günü okullar tatil edilmeyecek.

Yetkililer, kar yağışının birçok bölgede durduğunu belirterek, "Meteorolojik verilere göre de yarın için okulların tatil edilmesini gerektirecek bir durum söz konusu değildir" ifadelerini kullandılar.

ELAZIĞ SİVRİCE'DE EĞİTİM YARIN DEVAM EDECEK

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Sivrice'de bugün etkili olan fırtına nedeniyle valilik kararıyla ilçede eğitime, yarım gün ara verildiğini söyledi.

Okulların öğleden sonra tatil edildiğini belirten Gürtürk, "Sivrice ilçesinde fırtınanın etkili olması nedeniyle valilik kararıyla öğleden sonra okullar tatil edildi.

Öğrencilerin herhangi bir zarar görmemesi için böyle bir karar alındı. Yarın Sivrice ilçemizdeki okullar eğitimine devam edecek" dedi.

Ayrıntılar geldikçe paylaşacağız...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.