136 bin TL’ye konut satışı yapıyor!

136 bin TL’ye konut satışı yapıyor!

TOKİ çekilişsiz ve kurasız 136 bin TL’ye konut satışı yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çekilişsiz ve kurasız konut satışı yapacağını duyurdu. TOKİ tarafından yayınlanan ilanda altgelir grubu için 336 adet konut satışı yapılacağı bildirildi. Konutların satışa sunulacağı tarih ise 08 Mart 2021 – 30 Haziran 2021 olarak açıklandı. Satışa sunulan 2+1 konut 336 adet konutun fiyatları ise 136 bin TL’den başlıyor!

TOKİ 336 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunulacağını duyurdu. Balıkesir ili Manyas ilçesinde bulunan konutlara başvuruda bulunmak için bazı şartların sağlanması gerekiyor

Başvuruda bulunacak kişilerin sağlaması gereken şartlar
T.C. vatandaşı olması,

Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve iş yeri hariç)

Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.


 
Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 6.500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 6.500.00 TL olması gerekmektedir.)

Açık satış yapılacak diğer iller hangileridir?
Bitlis, Bolu, Kırıkkale, Kırşehir, Osmaniye, Tokat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.