14 Haziran 2020 GİRİŞ ÇIKIŞLARI kısıtlı olan şehirler

14 Haziran 2020 GİRİŞ ÇIKIŞLARI kısıtlı olan şehirler

8 İLDE GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KISITLANDIRILDI!

9 ilde giriş-çıkışlara kısıtlama getirildi. HDP’nin “Demokrasi Yürüyüşü” çağrısı yapması sonrası koronavirüs salgını nedeniyle valilikler önlemler almaya başladı. Önlemler doğrultusunda Bitlis, Hakkari, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Van, Adana ve Tekirdağ valilikleri şehirlere giriş ve çıkışları kısıtladı. İşte bazı şehirlere getirilen giriş çıkış yasağı ile ilgili tüm detaylar….

9 İLDE GİRİŞ ÇIKIŞLARA KISITLAMA
Bu çağrının ardından Bitlis, Hakkari, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Van ve Tekirdağ’da valilikler tarafından şehirlere giriş-çıkış yasağı kararları alındı.

ADANA DA İLLER ARASINA EKLENDİ
Gelen son dakika haberine göre Adana’da da kente giriş çıkışlar, pazartesi gününden itibaren 15 gün süreyle sınırlandırıldı. Ayrıca toplantı, gösteri ve yürüyüşler de 15 gün süreyle yasaklandı.


 
Valilikler de bu çağrının ardından harekete geçerek önlemler almaya başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle virüsün yayılma ihtimalinin de olduğunu belirten Bitlis, Hakkari, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Van ve Tekirdağ valilikleri toplantı, gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını, bu amaçlarla şehirlere girişlerin de engelleneceğini açıkladı.Valiliklerden yapılan açıklamalarda, İl Hıfzıssıhha Kurulları tarafından, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği, il genelinde yapılması planlanan eylem ve etkinliklerin yasaklanması kararı alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.