16 Nisan 2021 Tam Kapanma Türkiye

16 Nisan 2021 Tam Kapanma Türkiye

Gazeteci Candaş Tolga Işık hükümete yakın bir kaynaktan aldığı bilgiyi kamuoyu ile paylaştı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık hükümete yakın bir kaynaktan aldığı bilgiyi kamuoyu ile paylaştı.

Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Bilim Kurulu toplantısı yapılacak. Bugünkü toplantıdaki karar önerileri yarın yapılacak Kabine Toplantısı için sunulacak. Ancak Kabine Toplantısı öncesinde Gazete Candaş Tolga Işık’ın sosyal medyadaki açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

screenshot-2-7.png

“BÖYLE BİR GÜNDEM YOK”
Twitter hesabı üzerinden Ramazan’da tam kapanma gelir mi? sorusuna yanıt veren Gazeteci Işık, “Ramazan’da tam kapanma gelir mi? Birkaç gündür bu soruyu hükümet kaynaklarına soruyorum, aldığım yanıt şu: ‘Böyle bir gündem, planlama, hazırlık yok. Bayram sonrası tablonun daha iyiye gideceği düşünülüyor” yanıtını verdi.


 


16 NİSAN’DAN BAYRAMA KADAR
Ancak bu tweet sonrasında hükümete yakın önemli bir kaynağın kendisiyle iletişime geçtiğini belirten Işık 16 Nisan’dan başlayan ve bayrama kadar devam eden bir tam kapanma önerisinin sunulacağını, “Yukarıdaki tivit üzerine az önce hükümete yakın önemli bir kaynak aradı, ‘Bu haftaki kabine toplantısına 16’sı itibarıyla başlayan ve bayrama kadar sürecek bir tam kapanma önerisinin geleceğini’ ifade etti” şeklinde belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.