170 Kamu İşçisi alınacaktır.

170 Kamu İşçisi alınacaktır.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Naim Talu Dinlenme Tesisleri bünyesinde görevlendirilmek üzere vasıflı vasıfsız 21 unvanda geçici süreli kadroda olmak üzere toplamda 170 Kamu İşçisi alınacaktır.

Merkez Bankası personel alımında başvuru süreci nasıl olacak

Başvurular 11 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını Çukuraltı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:297 Menderes/İzmir adresine şahsen veya kurum e-posta adresine elektronik olarak yapacaklardır.
 
Merkez Bankası personel alımında unvan ve sayı dağılımı

2 Kantinci (Engelli), 3 Garson (Engelli), 8 Mutfak Birim Şefi, 10 Aşçı, 18 Bulaşıkçı, 6 Çamaşırhane Görevlisi, 5 Bahçıvan, 3 Çevre Temizlik Görevlisi, 4 Cankurtaran, 6 Aşçı Yardımcısı, 7 Resepsiyonist, 12 Garson Birim Sorumlusu, 3 Teknisyen, 3 Şoför, 50 Garson, 2 Valiz Taşıma Personeli, 8 Komi, 13 Kat Hizmetleri Görevlisi, 1 Diyetisyen, 1 Marangoz ve 5 Animatör alınacaktır.
 
Kantinci kadrosu için En az 2 yıl kasiyerlik deneyimi olmak, İŞKUR’da kayıtlı engelli işçi olmak.

Garson kadrosu için İlgili bölüm lise mezunu olmak, İŞKUR’da kayıtlı engelli işçi olmak.
 
Mutfak Birim Şefi, Aşçı kadroları için İlgili bölüm lise mezunu olmak.

Bulaşıkçı, Çamaşırhane Görevlisi kadroları için Endüstriyel bulaşık/çamaşır makinası kullanabilme yeteneğine sahip olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Bahçıvan kadrosu için Çim motoru, Çim biçme makinası ve ağaç kesme motoru kullanabilecek olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Temizlik Görevlisi kadrosu için Bahçe bakımı konusunda en az 1 yıl deneyimli olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Cankurtaran kadrosu için Gümüş cankurtaran brövesine sahip olmak, Tercihen BESYO mezunu olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Aşçı Yardımcısı kadrosu için Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak.

Resepsiyonist kadrosu için Tercihen ilgili bölümlerinden Önlisans mezunu olmak, Tercihen elektra programını kullanabiliyor olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Garson, Garson Birim Sorumlusu, Teknisyen kadroları için Tercihen Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Şoför kadrosu için Kamyon, Tanker, Midibüs, Otomobil ve Yolcu Taşıma kullanma hakkı veren ehliyete sahip olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Valiz Taşıma Personeli kadrosu için Sözlü iletişim becerisi gelişmiş olmak.

Komi kadrosu için Yiyecek içecek sektöründe çalışmış olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Kat Hizmetleri Görevlisi kadrosu için Otel odası temizliği konusunda deneyimli olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Diyetisyen kadrosu için Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Marangoz kadrosu için Tercihen Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, İzmir ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Animatör kadrosu için Otel ve tatil köylerinde en az 2 yıl animasyon hizmetlerinde çalışmış olmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.