19 ŞEHİRDE KAR GELİYOR

19 ŞEHİRDE KAR GELİYOR

Ege Bölgesi’ne flaş açıklama: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Ocak hava durumuna ilişkin rapor yayınlandı. Hafta sonu plan yapacak vatandaşlar tarafından hava durumu haberleri merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, çok sayıda ile kar yağışı ve çığ uyarısı yapıldı. Ege Bölgesi’nde ise hava çok bulutlu geçerken, sabah ve gece saatlerinde sis ve pus bekleniyor. Söz konusu saatlerde yola çıkacak sürücülerin dikkatli olmaları belirtildi.

İL İL UYARI YAPILDI
Meteoroloji’den alınan verilere göre, kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu’nun kuzey kesimleri ile Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


 
ÇIĞ TEHLİKESİ
Yağışların Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğu kesimlerinin dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve zirai don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.