2 doktor hayatını kaybetti

2 doktor hayatını kaybetti

ACI HABER PEŞ PEŞE GELDİ! 2 DOKTOR HAYATINI KAYBETTİ!

Koronavirüsle ön safhada savaşan sağlıkçılardan İstanbul’da özel bir hastanede Başhekim Yardımcısı olan dahiliye uzmanı 50 yaşındaki Dr. Engin Türkmen, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Ayrıca Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir tıp merkezinde çalışan iç hastalıkları uzmanı 52 yaşındaki Dr. Hasan Tepeçınar, koronavirüse yenik düştü. 

Acı haber peş peşe geldi. İstanbul’da özel bir hastanede Başhekim Yardımcısı olan dahiliye uzmanı 50 yaşındaki Dr. Engin Türkmen, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Ayrıca Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir tıp merkezinde çalışan iç hastalıkları uzmanı 52 yaşındaki Dr. Hasan Tepeçınar, koronavirüse yenik düştü.

İstanbul’da özel bir hastanede Başhekim Yardımcısı olan Uzman Doktor Engin Türkmen 50 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi olduğu öğrenildi.

Sakarya’da ise Akyazı ilçesinde bir tıp merkezinde çalışan iç hastalıkları uzamanı Dr. Hasan Tepeçınar aktif olarak çalıştığı merkezde koronavirüse yakalandı. Tansiyon ve şeker hastası olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Tepeçınar, evde tedavi gördüğü esnada fenalaşarak Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Tepeçınar, kılınan cenaze namazı sonrasında Hastane Mahallesi süt fabrikası mezarlığına defnedildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.