2.Kez Yıkıldı!

2.Kez Yıkıldı!

2.Kez Yıkıldı! Koronavirüse yakalanmıştı!

Hayatımızı kasıp kavuran Koronavirüs maalesef kötü haberleri vermeye devam ediyor. Son günlerde artan vakalar sonrası bir takım kısıtlamalarda gelmeye başlamıştı.

Elenme kararı ile aynı saatlerde acı haberi alan Eray kuliste gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları tarafından teskin edilmeye çalışılan Eray izin alarak memleketine döndü. Kısa süre önce annesi ile birlikte yarışan ve Türkiye’nin gönlünde taht kuran Eray vefat haberiyle adeta yıkıldı. MasterChef Türkiye yarışması finaline sayılı günler kaldı. Son beş yarışmacının mücadele ettiği programda şef önlüğünü ilk isim Emir olmuştu. Dün akşam yayınlanan bölümde kalan üç önlüğü alabilmek için Barbaros, Serhat, Özgül ve Eray ikili eleme turu oynadı. İlk turda en iyi yemeği yapan Barbaros ikinci önlüğün sahibi oldu.

Üçlü elemeye giden Serhat, Eray ve Özgül, Somer şefin hazırladığı yuvalama yemeğini yapmaya çalıştı. En başarılı tabağı yapan Serhat üçüncü önlüğün sahibi oldu. Elemede son ikiye kalan Eray ve Özgül arasında seçim yapan şefler yarışmaya veda eden ismi Eray olarak belirledi. Elendikten sonra büyük üzüntü yaşayan Eray gözyaşlarını tutamadı. Yarışma boyunca sempatik hareketleriyle dikkat çeken Eray elendiği gün dedesini kaybettiğini öğrendi. Dede acısıyla sarsılan Eray, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:“Arkadaşlar Masterchef mücadelemde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim gönül isterdi ki uzunca şeyler yazmak fakat canım annemin babası kıymetli dedemi kaybettiğim haberini bu akşam aldım başımız sağ olsun.” KAYNAK: GAZETEVATAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.