2 üniversite akademik personel alıyor

2 üniversite akademik personel alıyor

2 üniversite akademik personel alıyor

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda, Bursa Teknik Üniversitesi'ne 4 akademik personel alınacağı duyuruldu. Duyuruya göre alınacak olan akademik personel yardımcı doçent unvanı taşımalı. Alım yapılacak 4 personelden 1'i metalurji ve malzeme mühendisliği, biri endüstri mühendisliği, 1'i makine mühendisliği ve 1'i de sosyoloji alanında.

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünün ilanında başvuru süresinin, ilanın ulusal basında yayınlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona ereceği belirtiliyor. Bursa Teknik Üniversitesi akademik personel alım ilanına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

23 Eylül 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre İstanbul Ticaret Üniversitesi de doçent doktor unvanında 1 akademik personel alacak. Adayların Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma, Atama ve Yükseltme İlkeleri Yönergesi'nin ilgili maddelerinde belirtilen şartları yerine getirmesi gerekiyor. Doçent adayların dilekçelerine özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını ve diploma (Doktora, Lisansüstü, Lisans) örneklerini 4 nüsha dosyayı ekleyerek Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. Alım iç mimarlık ve çevre tasarımı anabilim dalına yapılacak.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.