2016 Ağustos'ta Öğretmen Atamaları Yapılmayacak Mı?

2016 Ağustos'ta Öğretmen Atamaları Yapılmayacak Mı?

2016 Ağustos'ta Öğretmen Atamaları Yapılmayacak Mı?

2016 Ağustos'ta Öğretmen Atamaları Yapılmayacak Mı? Atama bekleyen öğretmen adayları tedirgin. 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları ile ilgili henüz yetkili kurumları herhangi bir açıklama yapmaması atama bekleyen, 2016 KPSS/ÖABT sınavına girecek olan öğretmen adaylarını büyük bir tedirginliğe soktu. Atama bekleyen öğretmen adayları bu konuda herhangi bir açıklama yapılmamasından büyük bir endişe duyuyorlar.

Son olarak Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı'ya dün katıldığı SETA Vakfı toplantısında bu soru soruldu. Ağustos ayında öğretmen atamalarını Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı'ya yönelten bir öğretmen adayının sorusu yanıtsız kalınca akıllara Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılmayacağı düşüncesi geldi.

Daha evvel yine Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı bu konuda "Ağustos ayında öğretmen atamaları yapmayabiliriz" demişti. Bu durumda 2016 KPSS/ÖABT sınavına girecek öğretmen adayları büyük bir şok yaşıyor. son mezunlarla birlikte 2016 KPSS/ÖABT sınavına 400 bin öğretmen adayı girecek. 400 bin öğretmen adayı Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılmasını ve en az 50 bin öğretmen atamaları yapılmasını talep ediyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.