2017 AÖF Bahar Dönemi Kayıtları

2017 AÖF Bahar Dönemi Kayıtları

2017 AÖF Bahar Dönemi Kayıtları

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHİ

Kayıt yenileme işlemleri; 13 Şubat 2017 Pazartesi - 24 Şubat 2017 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Mazeretli olanlar 24 Şubat 2017 tarihlerinde kayıtlarını yenileteceklerdir.

2017 AÖF SINAV TARİHLERİ 

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 15 - 16 Nisan 2017

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 27 - 28 Mayıs 2017

2016-2017 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı: 15 Temmuz 2017

AÖF KAYITLARI İÇİN İSTENEN BELGELER

İnternetten yapılan başvuru belgesi
Fotoğraflı – İmzalı Form
Öğrenci Bilgi Formu
Öğrenim Belgesi
Fotoğraf ve Askerlik Durum Belgesi.

AÖF HARÇ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Her programa göre değişen harç ücretleri genellikle 290 liraya denk geliyor. Öğrenciler parayı yatırdıktan sonra kayıt yenileme işlemlerini yapabilecekler. Kaydınızı yapmanız için ilk olarak gerekli olan harcı yatırmanız gerekmektedir. Harcı yatırdıktan sonra ise ders seçimini kolaylıkla yapabilirsiniz.

AÖF ÇALIŞMA SAATLERİ

AÖF Büroları sabah saat 08.30 de açılır ve 17.00’de kapanır. Hafta içi hizmet veren AÖF büroları hafta sonu işlem almamaktadır.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ YATIRILACAK BANKALAR

Kayıt yenileme işlemleri sırasında ödenecejk harç ücretleri aşağıda açıklanan dört yöntem dışında ödemelerin posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılması kabul edilmemektedir. 

Vakıfbank Şubelerine Ödeme

Vakıfbank’ın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaranız ile kayıt yaptıracağınız kayıt türü - program belirterek ödemenizi gerçekleştiriniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığından Ödeme

Vakıfbank’ta İnternet bankacılığı kullanıyorsanız, Vakıfbank’ın (vakifbank.com.tr) internet sitesindeki “İnternet Bankacılığı” menüsünden internet şifrenizle giriş yaparak “Ödemeler”, "Eğitim ve Sınav Ödemeleri", “Üniversite Harç İşlemleri” sırasıyla tıklayınız. Ardından üniversite seçeneğinden “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi/Uzaktan Eğitim Ödemeleri”ni seçiniz. Öğrenci numarası olarak T.C. kimlik numaranızı doğru şekilde giriniz. “Devam” tuşunu tıklayınız. Bir sonraki sayfada kayıt türü - programa göre yapmanız gereken ödeme tutarları görülecek ve onaylamanız istenecektir. Onaylamanızdan sonra ekranda görülecek dekontun dökümünü yazıcıdan alarak öğreniminiz süresince saklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.