2018 AÖF YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

2018 AÖF YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

2018 AÖF YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

Anadolu Üniversitesi yatay geçiş başvuruları başlıyor.

2017-2018 öğretim yılı Açıköğretim AÖF, İktisat ve İşletme Fakültelerine yatay geçiş başvuruları 1 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak. 

2017-2018 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine Yatay Geçiş ile başvuru yapmak isteyen adayların;
Merkezi Yerleştirme Puanı ileYatay Geçiş Başvurularını 01 Ağustos – 15 Ağustos 2017,Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurularını ise 01 Ağustos – 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında aşağıda  belirtilen belgeleri, ilgili Fakülteye posta, kargo vb. ile göndermeleri gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihler arasında belgelerin Fakültemize ulaşmaması halinde, yatay geçiş başvuruları kabul edilmeyecektir.Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen adayların listesi 11 Eylül 2017 tarihinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde duyurulacaktır.Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Adayların Kayıtları 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında AÖF Bürolarından yapılacaktır.
Yatay Geçiş için İstenilen Belgeler
a) Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Formu
b) Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Formu Öğrencinin Yerleştiği Yıldaki LYS/YGS ve ÖSYS Sonuç BelgesiKayıtlı Olduğu Üniversiteye Ait Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi (son bir ay içerisinde alınmış)Kayıtlı Olduğu Üniversitenin Öğrenci İşlerinden Onaylı Ders İçerikleriNot Durum Belgesi (Transkript)Disiplin Cezası Almadığına Dair BelgeDönemler İtibari ile Ders Programı Daha Önce Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge. (Sadece Merkezi Yerleştirme Puanı ile başvuru yapacak adaylardan istenecektir.)Nüfus Cüzdan Fotokopisi
Evrakların Gönderileceği Adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü 26470 Tepebaşı/ESKİŞEHİR
Evraklarınızın herhangi birinin eksik olması durumunda başvurunuz geçersiz sayılacaktır.
Yatay Geçiş başvurusu kabul edilmeyen adaylara evrak iadesi yapılmaz.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ, PROGRAMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ, DİKEY GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINDA ÖĞRENCİLİK, ÖZEL ÖĞRENCİLİK, EŞZAMANLI ÖĞRENİMDE ÖĞRENCİLİK, DERS TRANSFERİ VE DERSTEN ÇEKİLME USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE TIKLAYINIZ.
İLETİŞİM
#sor|izle|öğren
www.facebook.com/AOFAnadolum
Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi 0850 200 46 10-19 (10 hat)
AÖF Büro Adresleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.