2018 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURU FORMU VE EVRAKLAR

2018 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURU FORMU VE EVRAKLAR

2018 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURU FORMU VE EVRAKLAR

AŞVURULARINI ELEKTRONİK ORTAMDA KABUL EDEN TÜRKİYE'DE Kİ TÜM İL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU SAYFALARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. 

Milli Eğitim Müdürlükleri elektronik ortamda (online) Ücretli Öğretmenlik Başvurusu kabulünün yanında elden evrak ta istemektedir. Bu evraklar genel olarak benzer olmakla birlikte küçük farklılıklar da gösterebilmektedir. Online başvurunuzu tamamladıktan sonra başvuruda bulunduğunuz müdürlüğün diğer taleplerini de mutlaka öğreniniz. İl ve İlçe MEM'lerin duyurularına yukarıdaki Başvuru/Sonuç linkinden ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE GENELİNDEKİ TÜM İLLERDE 2018 ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ OLUP İL İLÇE MİLL EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE GİDİP BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU BELGELERİ:

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için Ücretli Öğretmen Başvurularında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin talep ettikleri evraklar aşağıda listelenmiştir. 


Ücretli Öğretmenlik Başvurusu İçin Gerekli Evraklar: 
Ücretli Öğretmenlik İçin Başvuru Dilekçesi (İlçe MEM´den temin edilecek, müdürlüklerin web sitelerinden de temin edilebiliyor) 
Diploma / Mezuniyet Belgesi / Çıkış Belgesinin Aslı ve Fotokopisi (Yurtdışı okul mezunlarından denklik belgesi) 
Nüfus Cüzdan Fotokopisi 
Pedagojik Formasyon Belgesi / Ortaöğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisans belgesi Fotokopisi,  (Eğitim Fakültesi Mezunları hariç) (varsa)
KPSS Sonuç Çıktısı (varsa) 
SABIKA KAYDI (E-Devlet Sisteminden alınabilir)
Kurs/Seminer Belgesi (varsa) 
Fotoğraf (1 adet)

Not: Yukarıdaki evraklara ilave olarak başvuru yapacağınız Müdürlük internet üzerinden Online başvuru alıyor olabilir. Böyle bir talebin olup olmadığını Müdürlüğün WEB sayfasındaki Haber ve Duyuru bölümlerinden mutlaka kontrol ediniz

2018 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN VE KPSS BAŞVURULARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BİZİ FACEBBOKTAN TAKİP EDİN TIKLAYIN

TWİTTER 2018 KPSS GELİŞMELERİ TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.