2018’de kaç öğretmen atanacak?

2018’de kaç öğretmen atanacak?

2018’de kaç öğretmen atanacak?

2018’DE 20 BİN ÖĞRETMEN ATANACAK!

Öğretmen atamaları hakkında merak edilen soruları cevaplayan Yılmaz, “Geçen yıl 50 bin öğretmenin atmasını yaptık. Bu yıl 20 bin yaptık. Gelecek yıl da talebimizi sunacağız ve bütçenin durumuna göre izin verecekler. 2018 yılında 20 bine yakın öğretmenin atamasını yapacağız.” dedi.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK HAKKINDA AÇIKLAMALAR…

Sözleşmeli öğretmenliği “iyi ki getirdiniz” dediler. Bir yıllık eğitim süresi ile öğretmenlerin öğrencilerini tanıyabilmesi mümkün değildir. Her yıl sözleşme imzalayacağız, performansına bakacağız. Bir özel okul zincirine sahip bir kardeşimiz, “sayın Bakanım en iyi öğrenciler, en iyi öğretmenler sizde” dedi. 4 yıl kalacak, 4 yılın s

LYS ve YGS kalkacak mı sorularına da cevap veren Yılmaz, “Ne zaman olur bilmiyorum. Aybüke öğretmenimizin şehit olduğu gün kardeşi o gün sınava girdi. Bazen böyle, kişinin ailesinde kayıp olduğu gün sınava girmek durumunda da kalıyordu. Bizim programımızda var, ‘üniversite sınavları birden fazla yapılacaktır’ diye. Üzerinde çalışıyorlar. Olgunlaştığında inşallah halkımızın önünü sunulacak.” açıklamasında bulundu.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.