24. Dönem POMEM Kadın Polis alımı Başvuruları Devam ediyor

24. Dönem POMEM Kadın Polis alımı Başvuruları Devam ediyor

24. Dönem POMEM Kadın Polis alımı Başvuruları Devam ediyor

24. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİ
ADAY BAŞVURU, SEÇME ve DEĞERLENDİRME SINAVI
KILAVUZU
ANKARA-2019

POLİS ALIMI BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI

24. Dönem POMEM Polis alımı kapsamında yayımlanan başvuru kılavuzunda adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları, başvuru işlemlerine dair tüm ayrıntılar, başvuru ücreti ve başvurularda dikkat edilecek tüm ayrıntılar yayımlandı. 

Başvuru Koşulları


 


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Önlisans, Lisans mezunu olmak, KPSS’de Bakanlıkça belirlenecek taban puan veya üzerinde puan almış olmak, (Lisans mezunu 60 puan, önlisans mezunu için 70 puan) Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak, Yaş şartını sağlamak (01 Ocak 1990 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak), Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Polis Akademisi Başkanlığı yapmış olduğu açıklamasında 24. Dönem POMEM 3 bin kadın polis alımı başvurularının 8 Nisan tarihi itibariyle başladığı ve 22 Nisan tarihine kadar devam edeceğini adaylara duyurudu. Ön başvuruda bulunacak adaylar başvurularını r https://pa.edu.tr adresi üzerinden adayın e-Devlet kapısı şifresi ile giriş yapmak suretiyle ve ilgili alanların aday tarafından gerekli bilgileri doldurması şeklinde yapacaklar. 

BAŞVURU EVRAKLARI

Başvuru evrakları ön başvurular sırasında teslim edilmeyecek. Adaylar başvuru evraklarını ön başvuru aşamasında başarılı olup sınava çağrılırlarsa teslim edecekler. 

Bu evraklar; T.C. kimlik numarası yazılı beyanı, Sınav başvuru dilekçesi, Aday Sağlık Bilgi Formu, tam ve eksiksiz olarak doldurulacaktır, Adayların Fiziki Yeterlilik Sınavı Parkuruna Katılmasına Engel Sağlık Probleminin bulunmadığına dair beyanı, Mezuniyet bilgisi mezun olduğu üniversite tarafından YÖK sistemine işlenmemiş olan adaylar diploma veya geçici bitirme belgesinin aslı ve fotokopisi, Son bir yıl içinde çekilmiş dört adet biyometrik fotoğraf, Kendisi ve evli ise eşinin sabıka kaydı olmadığını ifade eden yazılı beyanları, Yaş düzeltmesi yaptıranlar için yaş düzeltme belgesi, 

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum