262 SAAT SONRA CANLI ÇIKTI!

262 SAAT SONRA CANLI ÇIKTI!

262 SAAT SONRA CANLI ÇIKTI!

Deprem felaketinde 11. günde sevinç gözyaşlarına boğan bir haber geldi. Kahramanmaraş'ta Atabey Apartmanı'nda 248'inci saatte bir mucize yaşandı. Enkazdaki çalışmalarda Aleyna Ölmez adlı genç kız kurtarıldı.

Genç kız, tedavi için Ankara'ya sevk edildi.

Ve umutların tükendiği anda Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nden gelen mucizevi bir kurtarılış haberi ekipleri sevince boğdu. Depremin 258. saatinde 42 yaşındaki Neslihan Kılınç adlı kadın kepçe operatörü tarafından son anda fark edildi ve enkazın altından başarılı bir operasyonla çıkarıldı.

Neslihan'ın babası Cuma isimli vatandaş gazetecilere şöyle konuştu: Kendimden geçtim. Bayılmak üzereydim. Zor tuttular. Şu anda iki çocuğu ve eşi de enkaz altında...

Neslihan'ı kurtaran kepçe operatörü ve tedaviye alan doktoru konuştu. Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi'ndeki Buket Apartmanı'nın enkazında çalışma yapan arama kurtarma ekipleri 12 yaşındaki Osman Halebiye'yi depremin 260. saatinde sağ çıkardı.

Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'ndeki bir binanın enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ve 34 yaşındaki Mustafa Avcı, depremin 261. saatinde sağ çıkarıldı.

3566170-b100fa345f200783516d244f38df91e6.jpg

Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki binanın enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ile 34 yaşındaki Mustafa Avcı, depremin 261. saatinde sağ çıkarıldı.

Odabaşı Mahallesi'ndeki özel hastanenin enkazında çalışma yürüten ekipler, iki kişinin canlı olduğunu tespit etti.

Özel harekat polislerinin de yer aldığı yoğun çalışmanın ardından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ve 34 yaşındaki Mustafa Avcı'ya ulaşıldı.

Ekipler, Şakiroğlu ile Avcı'yı enkazdan depremin 261. saatinde sağ çıkardı.

Şakiroğlu ve Avcı hastaneye kaldırıldı.

260'INCI SAATTE HATAY'DAN DA MUCİZE GELDİ

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde bir binanın enkazından 12 yaşındaki çocuk, depremin 260. saatinde sağ çıkarıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.