3 sekreter alımı, 3 şoför alımı ve 3 memur alımı yapılacaktır.

3 sekreter alımı, 3 şoför alımı ve 3 memur alımı yapılacaktır.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 sekreter alımı, 3 şoför alımı ve 3 memur alımı yapılacaktır.

BDDK personel alımı son başvuru tarihi 8.12.2021 olarak bildirildi.

İş başvurusu işlemlerinde bulunmak isteyenlerin hemen aşağıda yazılı olan resmi devlet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Adayların 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 26’ncı maddesi hükmü kapsamında çalışması yasaklananlardan olmamak ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

Bütün başvuru sahiplerinin Bankacılık Kanunu’nun 8’inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) bentlerinde yer verilen şartları taşımak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

bddk-personel-memur.jpg
 
Giriş sınavı, “Sekreter” ve “Memur” kadroları için sözlü sınav şeklinde, “Şoför” kadrosu için ise uygulamalı ve sözlü sınav şeklinde iki aşamalı olarak yapılacaktır ve bütün adayların işletim sistemi olarak Microsoft Office programları Word, excel, powerpoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olmak.

Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Şoför alımı için kişilerin Son başvuru tarihi itibarıyla (B) sınıfı sürücü belgesine en az (5) yıldır sahip olmak ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Memur alımı için görev almak isteyenlerin Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmak ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.