3+1 boş 100 m2 daireyi 162.000 TL'ye satıyor

3+1 boş 100 m2 daireyi 162.000 TL'ye satıyor

Ziraat Bankası 3+1 boş 100 m2 daireyi 162.000 TL'ye satıyor

Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanları yenilendi. Banka kendi web sitesinden ilan ettiği gayrimenkul satış duyurularında Türkiye'nin farklı noktalarında içerisi boş kullanılmayan daireler olduğunu, bu dairelerin ihale ile satılacağını bildirdi. 

Banka konut satışları için istekli olanların ister online internet bankacılığı aracılığıyla isterlerse de bankanın tüm şubelerinden başvuru yapabileceklerini, tekliflerini sunabileceklerini bildirdi. 
 
ZİRAAT'TEN 162.000 TL'YE ANKARA'DA KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası'nın resmi sitesinden ilan edilen duyuruda; söz konusu dairenin Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yer aldığı bildirildi. Apartman dairesi niteliğinde olan konut Ayvaşık Mahallesinde bulunuyor. Krediye uygun olan daire 100 m2 büyüklükte. 4. katta yer alan daire için ödemeler ise peşin olacak. İsteyenler ile kredi çalışması yapılabileceği de bildirildi. 

Ziraat Bankası 3+1 boş 100 m2 daireyi 162.000 TL'ye satıyor

Yukarıda yer alan görsel de görüldüğü gibi bu konut için henüz teklif verilmemiş durumda. Vatandaşlar boş konumda bulunan daire için banka şubelerinden detaylı bilgi alabilirler. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN EV NASIL ALINIR?
 
Ziraat Bankası kendisine ait olan boş evleri İntengo aracılığıyla internet üzerinden duyurur. Vatandaşlar bu duyurulara Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış sayfası üzerinden ulaşabilirler. Bu sayfada vatandaşlar şehre göre, istenilen aranan ev türüne göre, fiyata göre ve birçok farklı etmene göre arama yapabilirler. 

Kendilerine uygun bir ev bulan vatandaşlar ikinci aşamaya gelirler. Bu süreç en sade ifadeyle başvuru, teklif ve alım olarak kısaltılabilir. 

KONUT İHALESİ İÇİN BAŞVURU

Vatandaşlar kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilir bankanın web sitesinde gördükleri herhangi bir gayrimenkul satışı için başvuruda bulunabilirler. Bankanın müşterisi olup internet bankacılığını kullananlar bu işlemleri online yapabilirler. Başvurular için vatandaşlardan belli bir tutarda geçici olarak teminat parası alınır. Bu paranın bankaya yatırılması sonrası teklif sunulabilir. 

TEKLİF VERME AŞAMASI

Başvuruları tamamlayanlar bankanın belirlediği tutarda ilk tekliflerini yaparlar. Eğer ikinci bir katılımcı aynı gayrimenkul için teklif sunarsa bankanın belirlediği minimum tutarda artırıma yapılır. Bu rakam gayrimenkulün türüne göre 100 TL'de olabilir 10.000 TL'de. 

SON AŞAMA ALIM SATIM

Bankaya teklif sunan ve ihaleyi kazananlar son olarak ilgili banka şubesi ile alım satım işlemlerini tamamlarlar.

 Alımları kaçırmamak için iki şeyi yapın

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.