31 EKİM'E KADAR 100 TL PARA VERİLECEK!

31 EKİM'E KADAR 100 TL PARA VERİLECEK!

MARKETE ALIŞVERİŞE GİDENLERE 31 EKİM'E KADAR 100 TL PARA VERİLECEK! İZMİR DİKKAT

İş Bankası internet sitesi üzerinden Maximum Mobil’den Market Kampanyası’na katılın, Ekim ayı boyunca Bankamatik Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 175 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 175 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 10 TL, toplam 100 TL MaxiPuan kazanacağını açıkladı.

Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRİZ?
 
Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 9 Kasım 2021 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Kasım 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.
 
Ek Koşullar: Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.