339 bin TL’ye 136 metrekare 3+1 satılık daire

339 bin TL’ye 136 metrekare 3+1 satılık daire

Vakıfbank, 136 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireyi 339 bin TL’den satışa çıkardı. Satışa çıkartılan dairenin mimari projesine göre; salon, mutfak, 3 oda, antre, hol, kiler, lavabo, wc, duş, banyo, 2 balkon hacimlidir. Vakıfbank’tan satılık bu konutun ısı

Vakıfbank, 136 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireyi 339 bin TL’den satışa çıkardı.

Satışa çıkartılan dairenin mimari projesine göre; salon, mutfak, 3 oda, antre, hol, kiler, lavabo, wc, duş, banyo, 2 balkon hacimlidir. Vakıfbank’tan satılık bu konutun ısınma tipi doğalgaz olup, apartman dairesidir.

Vakıfbank’tan satılık bu daire krediye uygun olup almak isteyenler ister peşin fiyata 339.000 TL’ye isterse bu fiyat üzerinden konut kredisi çekerek uygun taksitlerle ödeme yapabilirler. Yayınlanan ilan ile ilgili detaylar ve başvuru linki aşağıda verilmiştir.


Bankadan satılık bu gayrimenkul açık teklif usulü ile satılmakta olup, almak isteyen sadece 5.000 TL fiyat teklifi vererek toplamda 344.000 TL’ye sahip olma şansı yakalayabilir.
 
Peki, bu satılık ev hangi ilimizde nerede? Bu gayrimenkulün genel özellikleri nelerdir? Takas yapılabilir mi? Krediye uygun mu? Tüm detaylar aşağıda verilmiştir ;

Genel Özelikleri
A blok, 1. normal kat 6 numaralı bağımsız bölüm projesine göre brüt 136 m2 alanlıdır. Taşınmaz mimari projesine göre; salon + mutfak + 3 oda + antre + hol + kiler + lavabo-wc + duş + banyo + 2 balkon hacimlidir. Taşınmaz mesken vasfındadır. Katta 4 daire bulunmaktadır. Taşınmaz zemin kat bina girişine göre sol-ön ve yan tarafta kalmakta kuzey ve doğu cephelidir.

Binada asansör bulunmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde Fatih Sultan Mehmet Cami yer almaktadır. Ticari potansiyel taşınmaza yürüme mesafesinde yer alan Ankara Bulvarı üzerinde yoğunlaşmıştır. Bölge halkı temel ihtiyaçlarını bu cadde üzerinde yer alan küçük ve orta ölçekli ticaret merkezlerinden sağlanmaktadır. Sosyal donatı ve rekreasyon alanları yeterli seviyede ve yürüme mesafesindedir. Bölgede her türlü alt yapı hizmeti belediye tarafından sağlanmaktadır. Diğer semtlere ulaşım toplu taşıma araçlarıyla yapılmaktadır. Taşınmazın yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır.


MİMARİ YAPISI
Gayrimenkul Adı: Vakıfbank’tan Satılık Mesken

Gayrimenkul No: 31243

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum