35 yıl sonra eşsiz tesadüf..

35 yıl sonra eşsiz tesadüf..

35 yıl sonra eşsiz tesadüf..

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Buğra Gökçe, ailesiyle birlikte Ankara'da yaşadığı yıllarda ilkokul öğretmenliğini yapan Nurşen Alpan'ı, 35 yıl sonra tesadüfen İzmir'de buldu. Gökçe, anlamlı buluşmasının fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Bu eşsiz tesadüfleri sunan hayata ve güzelliklerine sonsuz minnetle.." sözleriyle paylaştı.

 

Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin hayatta bazı şeyler asla unutulmuyor. Tıpkı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli yöneticilerinden Genelsekreter Buğra Gökçe'nin Ankara Güven İlkokulu'ndan öğretmeni Nurşen Alpan'a duyduğu sevgi ve saygı gibi... Buğra Gökçe, geçtiğimiz ekim ayında Instagram hesabından 1984 yılında, babası ve ilkokul öğretmeni Nurşen Alpan ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:

"İlkokul öğretmenim sayın Nurşen Alpan ve sevgili babam ile ilkokul 4. sınıf hatırası.. Sene 84... Canım öğretmenime ulaşıp elini öpebilmeyi çok isterdim.. Umuyor ve diliyorum ki yaşıyor ve sağlıklıdır..."

 

Gökçe, bu paylaşımından sonra öğretmeni Nurşen Alpan'ın İzmir'in Urla ilçesinde yaşadığını öğrendi. Nurşen Öğretmen, 1991 yılında Urla'ya eşinin görevi nedeniyle gelmiş, 1996’da emekli olduktan sonra buraya yerleşmişler. Gökçe, ilkokul öğretmenini 35 yılın ardından bulup ziyaret etti ve bu duygusal buluşmada çekilen fotoğrafı Instagram hesabından, "Bana aktardığı tüm güzellikleri 35 yıl sonra yeniden yaşattan öğretmenimin şahsında tüm öğretmenlerimin ellerinden öptüm.... Bu eşsiz tesadüfleri sunan hayata ve güzelliklerine sonsuz minnetle.." ifadeleriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.