400 erkekle cinsel ilişki yaşadığını itiraf etmişti.

400 erkekle cinsel ilişki yaşadığını itiraf etmişti.

Sosyal medya fenomeni çıktığı bir turnede 400 erkekle cinsel ilişki yaşadığını itiraf etmişti.

Sosyal medya fenomeni çıktığı bir turnede 400 erkekle cinsel ilişki yaşadığını itiraf etmişti. Özellikle ünlü futbolcularla yaşadığı cinsel ilişkilerle magazin gündemine oturan fenomenin yıllık kazancı herkesi şaşkına çevirdi.
Sosyal medyada büyük bir kitleye sahip olan ve çıplak fotoğraflarını para karşılığında satan ünlü fenomen Paola Saulino, geçtiğimiz senelerde çıktığı turnede tam 400 erkekle ilişkiye girdiğini açıklamıştı. İtiraflarıyla gündeme bomba gibi düşen ünlü fenomen, yıllık kazancını açıkladı. Duyanlar kulaklarına inanamadı. 

Yıllık kazancı dudak uçuklattı 
Sosyal medya fenomeni Paola Saulino, 2017 yılında İtalya’da bir turneye çıktığını söylemişti. 1 hafta süren bu turnede yaşadıkları herkesi şaşırttı. 1 hafta içinde tam 400 erkekle cinsel ilişkiye giren Paula Saulino zengin olmak için her yolu denediğini, sonunda hedeflerine çok yaklaştığını dile getirdi. Hatta yıllık kazancını açıklayan Paola Saulino, herkesi şaşkına çevirdi. Futbol takıntısı olan ünlü fenomenin kazancı hayal edilemeyecek kadar fazla.

Yıllık kazancını açıklayan ünlü fenomen “Yıllık kazancımın 7 milyon sterline (yaklaşık 151 milyon 459 bin TL) ulaşmasını hedefliyorum. Şimdi bu rakamın biraz altındayım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.