4/D İşçilerinin Zorunlu Emekliliğe Sevk Edilme, Tayin Talebinin Reddi

Öz Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Köksal SARI 'Zorunlu Emekliliğe Sevk Edilme, Tayin Talebinin Reddi Konularını T.B.M.M'ye TAŞIDIK!

Sendikalardan 4d işçilerinin zorunlu emekli edilmeleri ve tayin haklarıyla ilgili birbiri ardına açıklamalar gelmeye devam ediyor

SİZİ TÜRKİYE'NİN EN İYİ KAMU İŞÇİSİ YOUTUBE KANALINA BEKLİYORUZ. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ TIKLA ABONE OL

Ülkem-İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Sendikası olarak 696 Khk ile Kadroya geçen işçilerin Zorunlu Emeklilik ve Tayin Talebi mağduriyetlerinin 375 Sayılı KHK'da değişiklik yapılarak giderilmesi talebimizi T.B.M.M'de grubu bulunan  Milletvekillerine iletiyoruz.
 
Yeni kurulan ve şuan yetkili olmadığımız halde Ülkem İş konfederasyonu Genel Başkanımız Sedat Sevinç, Öz Sağlık Sen Genel Başkanımız Fatih ÖKSÜZ beyin önderliğinde bir çok konuyu gündeme getirerek çözüm yolu bulduk.
 
Biz bazı sendikalar gibi yetkili değiliz veya yetkili olsalarda bu konu bizi aşıyor demedik,aksine tüm girişimlerimizi yaparak mücadele etmeyi sürdürdük, sürdürmeye devam edeceğiz.
 
Öncelikli konumuz kamu kurumlarında çalışan işçi statüsünde ki arkadaşlarımızın zorunlu emekliliğe sevk edilmesi,ve tayin taleblerinin karşılanmamasi bu konuları Genel Merkezimizin öncülüğünde meclise taşıdık.
İnşaallah mecliste grubu bulunan milletvekillleri bu konuyla alakalı elini taşın altına koyar,ve işçi arkadaşlarımızı sevindirir. açıklaması yaptı

BİR DİĞER SENDİKADAN DA AÇIKLAMA DA İSE ZORUNLU EMEKLİLİĞE DAVA AÇILDIĞI AÇILANDI

156411458-2176019239200041-2693839700817461791-o.jpg

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

SİZİ TÜRKİYE'NİN EN İYİ KAMU İŞÇİSİ YOUTUBE KANALINA BEKLİYORUZ. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ TIKLA ABONE OL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum