4/D Kamu İşçilerine ve Taşeronlara Ek Ödemede Kötü Haber Geldi

4/D Kamu İşçilerine ve Taşeronlara Ek Ödemede Kötü Haber Geldi

4D’li olarak çalışan kamu işçileri ek ödeme olanağından yararlanıp yararlanamayacaklarını merak etmekteydi. Fakat açıklamanın ardından uzun bir süre geçmesine rağmen bir gelişme yaşanmadığı gibi TBMM'nin kapatılmasından ötürü

4D’li olarak çalışan kamu işçileri ek ödeme olanağından yararlanıp yararlanamayacaklarını merak etmekteydi. Fakat açıklamanın ardından uzun bir süre geçmesine rağmen bir gelişme yaşanmadığı gibi TBMM'nin kapatılmasından ötürü umutlar bir başka bahara kaldı

TBMM'DEN SON DAKİKA TAŞERON 4/D KAMU İŞÇİSİ 2020 EK ÖDEME AÇIKLAMASI

Taşeron işçiler ve 4/d'li işçiler ek ödeme alacak mı? Son Dakika Tıklayınız

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç'un imzalarını taşıyan teklif, tüm sağlık ve bakım ünitelerinde 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre çalışan işçilere de ödeme yapılması için meclise bir teklif vermişti.

29306-002.jpg

TAŞERON VE 4/D KAMU ÇALIŞANLARINA 2020 EK ÖDEME VERİLMESİ KANUN TEKLİFİ


 “Sağlık alanında, sağlık personeli ile yardımcı sağlık personeli kadar önemli bir görev üstlenen diğer sağlık çalışanları da aynı oranda riske maruz kalmakta ve tedavi sürecinde çok önemli görevleri yerine getirmektedirler. Bu çerçevede bunlara yönelik bir ilave ödemenin tanımlanmamış olması, vicdanları zedeleyen bir ayrımcılık olarak değerlendirilebilir” açıklamasında bulunulmuştu.

Açıklamanın ardından uzun bir süre geçmesine ve meclise verilen teklifin de meclisin kapalı olması dolayısı ile ele alınamaması işçilerin ek ödeme umudunu azaltmaya başladı.

Çünkü ek ödemelerin 3 ayı kapsayacak şekilde verilmesi, hali hazırda meclisin tatile girmesi ile işçilere bu ödemenin yapılması durumunda bir aylık ödemeden yararlanma ortadan kalkabilecek. Fakat meclisin açılması ile konu tekrar ele alınabilir.

Gelişmeleri vermeye devam edeceğiz. Memurlarahaber.com

29660.jpg

Taşeron işçiler ve 4/d'li işçiler ek ödeme alacak mı? Son Dakika Tıklayınız

4/D Kamu işçisine 2020 Asgari Ücret Zam Müjdesi! Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum