4/d TAŞERON İŞÇİLERE 500 TL 'Pandemi Ödemesinin' ne zaman yapılacağını açıkladı.

4/d TAŞERON İŞÇİLERE 500 TL 'Pandemi Ödemesinin' ne zaman yapılacağını açıkladı.

Devlet Sert Kocaeli'de katıldığı temsilciler toplantısında kamu işçilerinin merakla beklediği 500 TL 'Pandemi Ödemesinin' ne zaman yapılacağını açıkladı.

Öz-Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert 2022 yılında pandeminin olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla Tüm Üyelerine 500 TL Ödeme yapma kararı aldıklarını açıklamıştı. 

Ankarada yapılan 3. Olağan Kongrede Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert; Covid-19 Salgını nedeniyle Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanı tüm üyelerine  pandemiden olumsuz etkilendiklerini bu nedenle de tüm sendika üyelerine 500er TL bir defaya mahsus olmak üzere "Pandemi ödemesi" yapmayı kararlaştırdıklarını ifade etmişti. 

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, bugün Kocaelide katıldığı temsilciler kurulu toplantısında 4 Dli işçilerin merakla beklediği soruyu cevapladı. 

Ajans Kamu olarak Genel Başkan Sert’e daha önce Öz Sağlık-İş 3. Olağan Genel Kurulunda 500 TL ödemesinin yapılacağını ve bu ödemenin hangi tarihte hesaplara yatacağını sorduk. 

Genel Başkan Sert açıklamasında; Ağustos ayında ödeme yapmayı planladıklarını açıkladı. 

Buna göre 200 bin 4-Dli Öz Sağlık-İş Sendikasına üye bütün işçiler Ağustos ayında 500 TL pandemi ödemesi alacaktır

Kamu işçilerine hayırlı olsun.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum