5 erbap işçisi, 3 forklift operatörü ve 4 beton, boru makine operatörü alımı

5 erbap işçisi, 3 forklift operatörü ve 4 beton, boru makine operatörü alımı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan söz konusu ilana başvuru da bulunacak olan adaylar için unvanlar: 5 erbap işçisi, 3 forklift operatörü ve 4 beton, boru makine operatörü alımı yapılacaktır.

Kamu İşçi Alımı Müracaat Koşulları Nedir?

Başvuru yapacak olan adayların daha önce çalışmış olduğu kurumlar da en az 1 yıl başvuru yapmak istediği kadro da tecrübe sahibi olması gerekmektedir.

Söz konusu ilan kılavuzuna göre bulaşıcı hastalık taşıyan adayların başvuruları Belediye bünyesin de değerlendirmeye alınmayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığına sahip olan adaylar başvuru da bulunacaklardır.

İlana başvuru da bulunmak isteyen adaylar askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekir. Muaf olması veya tecilli olması tercih sebepleri arasında değildir.


İlana müracaat etmek isteyen adayların devamlı çalışmasına engel olacak bedensel veya ruhsal hastalığının bulunmaması gerekir.

Büyükşehir belediyesi bünyesinde yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturması kapsamın da adayların olumlu sonuçlanması ve kamusal haklarından yoksun olmaması şartı aranır.

Forklif operatörü kadrosuna başvuru yapacak olan adayların forklift operatörü ehliyetine sahip olması gerekir.

Başvuru da bulunacak olan adayların sabıka kaydının olmaması şartı aranır.

İŞKUR Kurumdışı İlanları İşçi Alımı İlanları Müracaat Tarihleri ve Şekli


Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yayınlanan ilana başvuru da bulunmayan isteyen adaylar başvurularını 5 Ocak 2023 tarihine kadar tamamlamış olması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını Yarhasanlar Mahallesi 2319 Sokak No:12/A K:2 Şehzadeler/Manisa adresine şahsen yapmaları gerekmektedir. İŞKUR bünyesinde yayınlanan bu ilana göre alımlar Manisa Büyükşehir Belediyesi BESOT bünyesin de yapılacak olup, işe alınan işçiler Manisada istihdam edilecektir.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.