5 Üniversite 784 Akademik Personel Alıyor

5 Üniversite 784 Akademik Personel Alıyor

5 Üniversite 784 Akademik Personel Alıyor

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Kanun'un 48. maddesi, Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim elemanları alınacaktır.

Başvurular profesör ve doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; doktor öğretim üyesi kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 15 gün geçerli olup; tüm bilgiler Üniversitemiz http://pdb.klu.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

Birim

Bölüm

ABD

Unvan

Adet

Nitelik

1

Mimarlık Fakültesi

Mimarlık

Bina Bilgisi

Profesör

1

Mimari Tasarım, konut araştırmaları ve sürdürülebilirlik

konularında çalışmaları bulunmak.

2

Mimarlık Fakültesi

Şehir ve Bölge Planlama

Şehir Planlama

Doçent

1

Şehir Planlama alanında doktora yapmış olmak, şehir planlamada uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemleri alanlarında çalışmaları bulunmak.

3

Fen Edebiyat Fakültesi

Tarih

Cumhuriyet Tarihi

Doçent

1

Milli Mücadele döneminde Trakya üzerine çalışmaları bulunmak.

4

Fen Edebiyat Fakültesi

Felsefe

Bilim Tarihi ve Felsefesi

Dr. Öğr. Üyesi

1

Felsefe alanında doktora yapmış olmak. Kant felsefesi üzerine çalışmaları bulunmak.

5

Mühendislik Fakültesi

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

Dr. Öğr. Üyesi

1

Elektrik Mühendisliği lisans, yüksek lisans, doktora mezunu olmak. Solar sistemlerde kaçak akımı azaltma ve dinamik performansı arttırma üzerine çalışmaları bulunmak.

6

Sağlık Yüksekokulu

Çocuk Gelişimi

Çocuk Gelişimi

Dr. Öğr. Üyesi

1

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Eleştirel düşünme becerileri alanında çalışmaları bulunmak.

7

Sağlık Yüksekokulu

Çocuk Gelişimi

Çocuk Gelişimi

Dr. Öğr. Üyesi

1

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında doktora yapmış olmak, çocuk hakları alanında çalışmaları bulunmak.

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları/programları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi, Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'e göre öğretim elemanları alınacaktır.

Başvurular kadroların ilan edildiği ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarının web sayfalarında bulunan adreslerine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Sınav takvimi aşağıya çıkarılmış olup, ilan hakkındaki ayrıntılı bilgiler ve sınav sonuçları www.klu.edu.tr adresinden yayımlanacaktır.

* Adayların ilanımızda yayımlanan kadrolardan sadece birine başvuru hakkı bulunmaktadır. Başvuru yapılan ilanın ilan sıra numarasının belirtilmesi gerekmektedir.

SINAV TAKVİMİ:

Başvuru Başlama ve Son Başvuru Tarihi

10.06.2019 / 24.06.2019

Ön değerlendirme Sonuçlarının İlan Tarihi

27.06.2019

Sınav Giriş Tarihi

03.07.2019

Sonuç Açıklama Tarihi

05.07.2019

İlan Sıra No

Birim

Bölüm

ABD/ASD/

Program

Unvan

Derece

Adet

Ales

Puanı

Yabancı

Dil Puanı

Özel Şartlar

8

Fen Edebiyat

Fakültesi

Türk Dili ve Edebiyatı

Yeni Türk Edebiyatı

Araştırma

Görevlisi

5

1

70

50

Türk Dili ve Edebiyatı lisans ve yüksek lisans mezunu olmak, Yeni Türk Edebiyatı alanında doktora yapıyor olmak.

9

Devlet

Konservatuvarı

Temel Sanat

Bilimleri

Türk Sanat Müziği

Öğretim

Görevlisi

5

1

70

50

Kontrbas Sanat dalı lisans, müzik alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak.

10

Vize MYO

Toptan ve

Perakende Satış

Emlak ve Emlak

Yönetimi

Öğretim

Görevlisi

5

1

70

-

İşletme lisans, Gayrimenkul Değerlendirmesi ve Finansmanı tezli yüksek lisans mezunu olmak.

11

Teknik Bilimler

MYO

Tasarım

İç Mekan Tasarımı

Öğretim

Görevlisi

5

1

70

-

İç Mimarlık alanında lisans ve yüksek lisans mezunu olmak.

-------

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İle İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır.

2547 Sayılı Kanunun 26. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Profesör adaylarının; özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan belge ve bilgileri içeren 6 adet dosya veya 1 adet dosya ile bu dosyadaki belgeleri içeren 6 adet CD'yi ekleyerek Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. (Dosyalar haricinde dilekçeye ayrıca özgeçmiş, Doçentlik belgesi, yayın listesi ve kurum dışından gelenler için hizmet cetveli eklenecektir).

2547 Sayılı Kanunun 24. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Doçent adaylarının; Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi, Yayın Listesi, Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya veya 1 adet dosya ile bu dosyadaki belgeleri içeren 4 adet CD'yi ekleyerek Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. (Dosyalar haricinde dilekçeye ayrıca özgeçmiş, Doçentlik belgesi, yayın listesi ve kurum dışından gelenler için hizmet cetveli eklenecektir)

Doçent kadrolarına müracaat eden adayların "Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esasları" uyarınca Üniversitelerarası Kurul tarafından oluşturulacak Jürilerce Üniversitemiz tarafından yapılacak Doçentlik sözlü sınavında başarılı olmaları gerekmektedir.

2547 Sayılı Kanunun 23. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Doktor Öğretim Üyesi adaylarının; doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi başvurularında "Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esasları" uyarınca Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 65 puan almış olmak ya da geçerliliği kabul edilen bir yabancı dil sınavından eşdeğer puan almış olmak gerekmektedir.

Yukarıdaki şartları taşıyan Doktor Öğretim Üyesi adaylarının; dilekçe, özgeçmiş, doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik belgesi, Yabancı Dil belgesi, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya veya 1 adet dosya ile bu dosyadaki belgeleri içeren 4 adet CD'yi ekleyerek İlan edilen birime başvurmaları gerekmektedir. (Dosyalar haricinde dilekçeye ayrıca özgeçmiş, yayın listesi, doktora, uzmanlık, sanatta yeterlik belgesi, Yabancı Dil belgesi ve kurum dışından gelenler için hizmet cetveli eklenecektir)

GENEL AÇIKLAMALAR

1. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

3. Müracaat eden adayların Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarında belirtilen koşullara uyup uymadığı Üniversitemizce oluşturulacak "Bilimsel Dosya İnceleme Komisyonu" tarafından incelenecek olup, bu inceleme sonucunda aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir.

4. Doçent kadrosuna profesörler, doktor öğretim üyesi kadrolarına profesör ve doçentler başvuramazlar.

5. Başvuru yapan adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve ataması yapılmış olanlar ise iptal edilecektir.

6. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilirler.

7. Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş olan FETÖ/PDY, PKK ve DAEŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmamak.

8. Yapılacak arşiv araştırması resmi güvenlik soruşturması sonucunda şüpheli ya da sakıncalı halleri bulunmamak.

9. Başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün (10/06/2019-25/06/2019) olup, süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

10. Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir.

DUYURULUR.

BİRİM LİSTESİ

Birimi

Bölümü

Anabilim/

Anasanat Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Özel Şart

Fen Fakültesi

Biyoteknoloji

Biyoteknoloji

Doçent

1

1

Organik bileşiklerin optik özellikleri ve iyon optik sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İşletme

Üretim Yönetimi ve

Pazarlama

Doktor

Öğretim

Üyesi

1

1

İşletme anabilim dalında doktora yapmış olmak. İşletmelerin üretim ve pazarlama yetenekleri konusunda çalışması olmak.

İktisadi ve İdari

Bilimler F akültesi

Uluslararası İlişkiler

Siyasi Tarih

Profesör

1

1

Siber güvenlik, siber politika ve çatışma yönetimi konusunda çalışmaları olmak.

İletişim Fakültesi

Gazetecilik

Basın Yayın Tekniği

Doktor

Öğretim

Üyesi

1

1

Yerel basın alanında doktora çalışması yapmış olmak.

Spor Bilimleri Fakültesi

Beden Eğitimi ve Spor

Beden Eğitimi ve

Spor Eğitimi

Doçent

1

1

İşbirliğine dayalı öğrenim destekli çoklu zeka kuramı uygulamalarının beden eğitimi derslerinde başarıya

etkisi alanında çalışma yapmış olmak.

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp

Bilimleri

Kulak, Burun ve Boğaz

Doçent

1

1

Yutma bozuklukları konusunda deneyimi ve çalışmaları olmak. Üst özefagus sfinkterinin değerlendirilmesi ile ilgili çalışmaları olmak.

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Patoloji

Doçent

1

1

Moleküler patoloji alanında yurt dışı deneyimi olmak. Tiroid sitopatoloji konusunda morfometrik analiz çalışması olmak.

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Üroloji

Doktor

Öğretim

Üyesi

1

1

Avrupa Ürolojisi Yeterlilik Sertifikası (Fellow of

Europan Board of Urology, FEBU) 'na sahip olmak.

Üriner sistem tümörleri alanında hücre kültürü ile ilgili çalışmaları olmak.

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Çocuk Sağlığı ve

Hastalıkları

Doçent

1

1

Çocuk Nörolojisi uzmanı olmak.

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Deri ve Zührevi Hastalıklar

Doktor

Öğretim

Üyesi

1

1

Uzmanlık sonrası en az 2 yıl Üniversite Hastanesinde deneyimi olmak. Akne tedavisinin saç döngüsü üzerine etkisi ile ilgili çalışması olmak.

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Halk Sağlığı

Doçent

1

1

Acil ve Afet Durumlarında Minimum Başlangıç Hizmet

Sunum Paketi Eğitici

Eğitimi (MISP) almış olmak.

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Radyoloji

Doçent

1

1

Çocuk radyolojisi yandal uzmanı olmak. Çocuklarda ultrason elastografi konusunda deneyimli olmak.

Veteriner Fakültesi

Klinik Öncesi Bilimleri

Parazitoloji

Doçent

1

1

Deneysel enfekte koyunlarda kistik hidatidoz üzerine çalışma yapmış olmak.

Ziraat Fakültesi

Tarla Bitkileri

Çayır Mera Yem Bitkileri

Doçent

1

1

Çok yıllık çim bitkileri üzerine çalışmaları olmak.

------------

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ve 09 Kasım 2018 tarih 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin

Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in ilgili hükümleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

Duyuru Başlama Tarihi

10.06.2019 - Pazartesi

Son Başvuru Tarihi

25.06.2019 - Salı

Ön Değ. Sonuç Açıklama Tarihi

02.07.2019 - Salı

Giriş Sınavı Tarihi

09.07.2019 - Salı

Sonuç Açıklama Tarihi

16.07.2019 - Salı

Sonuçların İlan Edileceği İnternet Adresi

www.selcuk.edu.tr

GENEL ŞARTLAR

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2) ALES'ten en az 70, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.

3) Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için ilana ilk başvuru tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak gerekir. Devlet yükseköğretim kurumlarının araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda tezli yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlik eğitimi öğrencisi olmak şartı aranır.

4) Araştırma görevlisi kadrosuna başvuranların atamaları 2547 sayılı Kanun'un 50/d maddesi uyarınca yapılacaktır.

5) Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak şartı aranır.

6) Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak

4'lük ve 5'lik not sistemlerinin 100'lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. Diğer not sistemlerinin 100'lük not sistemine eşdeğerliğine yükseköğretim kurumlarının senatoları karar verir.

7) Adaylarda, yabancı dille eğitim ve öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda atama yapılacak programın eğitim dilinde; bilim alanı yabancı dille ilgili kadrolara yapılacak öğretim görevlisi atamaları ile 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendi uyarınca zorunlu yabancı dil dersini vermek üzere öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda ilgili dilde; yükseköğretim kurumlarının uluslararası ilişkiler ile yabancı dille ilgili uygulamalı birimlerinde istihdam edilecek öğretim görevlisi atamalarında, en az bir dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.

8) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

MUAFİYET

1) Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

2) Meslek Yüksekokullarının, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrası kapsamındaki öğretim görevlisi kadroları haricindeki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Adaylar başvuru için http://sakit.selcuk.edu.tr adresine girip ön kayıtlarını gerçekleştirecek ve sistemden alacakları müracaat formuna aşağıda listelenen belgeleri ekledikten sonra müracaat süresi içerisinde ilanda belirtilen Birimlere şahsen teslim edecek veya posta yolu ile göndereceklerdir.

Adaylar ilan edilen kadrolardan yalnızcabir tanesine müracaat edebilirler.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Müracaat Formu,

2. Özgeçmiş,

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

4. Mezuniyet Belgeleri ve Transkript. (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora)

5. Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenci Belgesi (Araştırma Görevlisi kadroları için)

6. Bir adet fotoğraf,

7. ALES Belgesi,

8. Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.)

9. Müracaat edilecek kadronun özel şartında (varsa) istenilen diploma, sertifika ve deneyim belgeleri (Çalışılan kurumdan yapılan göreve

dair alınacak belgeye SGK hizmet dökümü eklenerek teslim edilecektir)

10. Yabancı Dil Sonuç Belgesi (YDS veya ÖSYM tarafından eş değerliliği kabul edilmiş muadili),

Süresi içerisinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Posta yoluyla yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilanda belirtilen birimlere ulaşmış olması gerekmektedir. Adaylar sistemden ön kayıtlarını yapmış olsalar dahi evrakları son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere ulaşmadığı taktirde başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Birimlerimiz adına birimlerin adresleri yerine Rektörlüğümüze gönderilen müracaat evrakları dikkate alınmayacaktır.

DUYURULUR!

BİRİM LİSTESİ

----------

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden:

(ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI)

(DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

Üniversitemizin akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Akdeniz Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Kriterlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan öğretim üyesi alınacaktır. Birden fazla kadro ilanına yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür.

İlanla ilgili detaylara Üniversitemizin http://personel.akdeniz.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

6

HEMŞİREKLİK

FAKÜLTESİ

HEMŞİRELİK

HEMŞİRELİK

ESASLARI

7

HEMŞİREKLİK

FAKÜLTESİ

HEMŞİRELİK

İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ

8

İKTİSADİ VE İDARİ

BİLİMLER

FAKÜLTESİ

EKONOMETRİ

YÖNEYLEM

9

KORKUTELİ MESLEK

YÜKSEKOKULU

BİTKİSEL VE

HAYVANSAL ÜRETİM

BAHÇE TARIMI

10

KUMLUCA MESLEK

YÜKSEKOKULU

BİTKİSEL VE

HAYVANSAL ÜRETİM

SERACILIK

11

MANAVGAT TURİZM

FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE

MUTFAK SANATLARI

GASTRONOMİ VE

MUTFAK SANATLARI

6

HEMŞİREKLİK

FAKÜLTESİ

HEMŞİRELİK

HEMŞİRELİK

ESASLARI

7

HEMŞİREKLİK

FAKÜLTESİ

HEMŞİRELİK

İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ

8

İKTİSADİ VE İDARİ

BİLİMLER

FAKÜLTESİ

EKONOMETRİ

YÖNEYLEM

9

KORKUTELİ MESLEK

YÜKSEKOKULU

BİTKİSEL VE

HAYVANSAL ÜRETİM

BAHÇE TARIMI

10

KUMLUCA MESLEK

YÜKSEKOKULU

BİTKİSEL VE

HAYVANSAL ÜRETİM

SERACILIK

11

MANAVGAT TURİZM

FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE

MUTFAK SANATLARI

GASTRONOMİ VE

MUTFAK SANATLARI

12

MÜHENDİSLİK

FAKÜLTESİ

BİYOMEDİKAL

MÜHENDİSLİĞİ

KLİNİK

MÜHENDİSLİĞİ

1

DOÇENT

Mühendislik Fakültelerinin Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. Biyomedikal Enstrümantasyon,

Biyoteknoloji veya Tıbbi Görüntüleme alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

23.03.2016 tarihli ve 29662 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik" uyarınca, İngilizce olarak ders verebiliyor olmak.

13

MÜHENDİSLİK

FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ

SÜT TEKNOLOJİSİ

3

DR. ÖĞR. ÜYESİ

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında doktora eğitimini tamamlamış olmak. Süt Teknolojisi ve Süt Mikrobiyolojisi alanlarında bilimsel

çalışmalar yapmış olmak.

14

MÜHENDİSLİK

FAKÜLTESİ

MAKİNE

MÜHENDİSLİĞİ

KONSTRÜKSİYON

1

DR. ÖĞR. ÜYESİ

Makine Mühendisliği Anabilim Dalında doktora

derecesine sahip olmak. Mikro Modüllü Dişliler konusunda bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

15

TIP FAKÜLTESİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ

İÇ HASTALIKLARI

1

DR. ÖĞR. ÜYESİ

Hematoloji yandal uzmanı olmak olmak, kök hücre nakli, Multiple Myelom konularında deneyime sahip olmak.

16

TIP FAKÜLTESİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ

DERİ VE ZÜHREVİ HASTALIKLARI

1

DR. ÖĞR. ÜYESİ

Deri ve Zührevi Hastalıklar alanında uzman olmak.

17

TIP FAKÜLTESİ

TEMEL TIP BİLİMLERİ

TIP EĞİTİMİ

1

DR. ÖĞR. ÜYESİ

Tıp Fakültesi ve Tıp Eğitimi yüksek lisans mezunu olmak.

18

TURİZM FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE

MUTFAK SANATLARI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

1

DR. ÖĞR. ÜYESİ

Mutfak Tasarımı alanında doktora yapmış olmak. Mutfak Eğitimi ve Yönetimi alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

---------

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlere, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri yarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla öğretim üyeleri alınacaktır.

 

İlanımız Devlet Personel Başkanlığı ve Üniversitemiz web sayfasında ilan süresince yayımlanmaktadır.

 

İlan başvuru tarihi: 07.06.2019

 

İlan son başvuru tarihi: 21.06.2019

 

İlan olunur.

 

Söz konusu adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasında dokümanlar kısmından öğretim üyeliğine atanma kriterleri altındaki Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formunu eksiksiz doldurduktan sonra;

 

Profesör:

 

Profesör kadrolarına başvuracak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalı ile "Başlıca Araştırma Eserini belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna; 2 (iki) adet biyometrik fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, özgeçmişini bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen bir adet dosyayı ve bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 6 (altı) adet CD'yi ekleyerek Personel Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir.

 

Doçent:

 

Doçent kadrolarına başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalını belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna; 2 (iki) adet biyometrik fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, özgeçmişini, doçentlik belgesini, diğer öğrenim belgeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir adet dosyayı ve bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 4 (dört) adet CD'yi ekleyerek Personel Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir.

 

Doktor Öğretim Üyesi:

 

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalını belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna; 2 (iki) adet biyometrik fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, özgeçmişini, yabancı dil başarı belgesini, yüksek lisans ve doktora tezlerini, doktora belgesini, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan bir adet dosyayı ve bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 4 (dört) adet CD eklenerek ilgili birime teslim edeceklerdir.

 

NOT:

 

1 - Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversiteler arası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

 

2 - Adaylar sadece bir anabilim dalına müracaat edebilirler.

 

3 - Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, doçentlik belgesi ve yabancı dil belgesi. noter veya resmi kurumlarca onaylanmış olacaktır.(Ayrıca öğrenim belgelerinin E-Devlet kapısından (www.turkiye.gov.tr) alınan kare kodlu çıktısı başvuru dosyasına konulacaktır.) Adaylar, ilan yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilan son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar.

 

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DRC ADET AÇIKLAMA

ECZACILIK 

FAKÜLTESİ ECZACILIK 

TEKNOLOJİSİ FARMASÖTİK TEKNOLOJİ DR.ÖĞR.ÜYESİ 1 1

Farmasötik Teknoloji alanında doktara yapmış olmak.

 

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM 

TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi alanında doktora yapmış olup, bilgisayar bilimleri eğitiminde öğretmen ihtiyaçları konusunda çalışmaları olmak.

 

EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRKÇE VE SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ PROFESÖR 1 1

FEN EDEBİYAT 

FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE 

EDEBİYATI YENİ TÜRK EDEBİYATI PROFESÖR 1 1

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ GENEL SOSYOLOJİ VE METODOLOJİ PROFESÖR 1 1

GÜZEL SANATLAR VE TASARIM 

FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI PEYZAJ TASARIMI DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Kurakçıl peyzaj ve mekan dizimi konularında çalışmaları olmak.

 

GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BİTKİ MATERYALİ DR. ÖĞR. ÜYESİ 5 1

Uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemleri ile vejetasyon değişim analizleri ve modellenmesi konularında çalışmaları olmak.

 

İKTİSADİ VE İDARİBİLİMLERFAKÜLTESİ MALİYE BÜTÇE VE MALİ PLANLAMA PROFESÖR 1 1

Kamu mali yönetimi ve bütçe konularında çalışmaları olmak.

 

İKTİSADİ VE 

İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ YÖNETİM BİLİMLERİ DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Yerel yönetimlerde e-devlet 

uygulamaları üzerine çalışmalar yapmış olmak.

 

İKTİSADİ VE İDARİBİLİMLERFAKÜLTESİ İKTİSAT İKTİSAT TEORİSİ PROFESÖR 1 1

Çevre ve genç işsizlik konusunda çalışmaları olmak.

 

İKTİSADİ VE İDARİBİLİMLERFAKÜLTESİ İŞLETME MUHASEBE VE FİNANSMAN PROFESÖR 1 1

Konkordato konusunda çalışmaları olmak.

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ TEMEL İSLAM BİLİMLERİ ARAP DİLİ VE BELEGATI DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Endülüs Arap Edebiyatı üzerinde çalışmaları olmak.

 

İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM KİŞİLERARASI İLETİŞİM DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Halkla ilişkiler ve reklamcılık alanında doktora yapmış olmak.

 

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ TELEKOMÜNİKASYON DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Moleküler haberleşme konusunda çalışmalar yapmış olmak.

 

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK TESİSLERİ PROFESÖR 1 1

Akıllı şebekeler konusunda çalışmalar yapmış olmak.

 

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI PROFESÖR 1 1

Yapı malzemeleri alanında çalışmaları olmak.

 

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ DOÇENT 1 1

Doçentliğini Çocuk Gelişimi alanında almış olup, çocuklarda ebeveyn ayrılığı ve suça sürüklenme konularında çalışmalarıolmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1

Hemotoloji yan dal uzmanı olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ DERMATOLOJİ DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Vitiligo konusunda çalışması olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KULAK, BURUN, BOĞAZ HASTALIKLARI DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Baş boyun kanserleri alanında çalışmaları olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK PSİKYATRİSİ DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİTIP 

BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DR. ÖĞR. 

ÜYESİ 1 1

Endokrinoloji yan dal uzmanı olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ KARDİYOLOJİ DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Üç boyutlu ekokardiyografi ve ekokardiyografide strain üzerine çalışmaları olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ TIBBİ FARMAKOLOJİ DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 1

Renin anjiyotensin sitemi ve raflarda miyokardiyal iskemi- reperpüzyon hasarı üzerinde çalışmaları olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİTIP 

BİLİMLERİ NÜKLEER TIP DR. ÖĞR. 

ÜYESİ 1 1

TIP FAKÜLTESİ TEMELTIP 

BİLİMLERİ HİSTOLOJİVE 

EMBRİYOLOJİ DR. ÖĞR. 

ÜYESİ 1 1

Hücre Kültürü ve kök hücre konusunda eğitim almış olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİTIP 

BİLİMLERİ PSİKİYATRİ DR. ÖĞR. 

ÜYESİ 1 1

Nörobruselloz ile ilgili çalışmaları olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1

Çocuk kardiyojide yan dal uzmanı olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ PROFESÖR 1 1

Yoğun bakım yan dal uzmanı olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ PROFESÖR 1 1

Karaciğer nakli anestezisinde tecrübeli olmak

 

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİTIP 

BİLİMLERİ NÖROLOJİ PROFESÖR 1 1

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİTIP 

BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1

TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ PLASTİKVE 

REKONSTRÜKTİFCERRAHİSİ PROFESÖR 1 1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.