50 Yaş Sınır İLE İYİ MAAŞLA 20 Şoför ve Beden İşçisi Alınacaktır

50 Yaş Sınır İLE İYİ MAAŞLA 20 Şoför ve Beden İşçisi Alınacaktır

En az ilkokul mezunu sürekli kadroda 50 yaş sınır 20 Beden İşçisi ve Şoför personel alınacaktır

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ilkokul mezunu 15 Beden İşçisi ve 5 Şoför alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı yoktur.

Beylikdüzü Belediyesi personel alımında başvuru süresi ve şekli
Adaylar başvurularını 28 Şubat 2022 tarihine kadar kariyer@beylikduzubelediyesipersonelas.com adresi üzerinden yapacaklardır.

Beden İşçisi alımında aranan nitelikler
Türk vatandaşı olmak, Emekli olmamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, 45 yaşını aşmamış olmak, En az İlkokul mezunu olmak ve Beylikdüzünde ikamet ediyor olmak.
 
Şoför kadrosuna başvuru şartları nelerdir
Türk vatandaşı olmak, Emekli olmamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek olmak ve 50 yaşını aşmamış olmak, E ve D sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak, Alanında en az 10 yıl ağır vasıta şoförlüğü deneyimine sahip olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Esnek ve vardiyalı çalışma düzenine ayak uydurabilmek ve Beylikdüzünde ikamet ediyor olmak

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.