500 bin tablet kimlere dağıtılacak?

500 bin tablet kimlere dağıtılacak?

500 bin tablet kimlere dağıtılacak?


500 bin tabletin dağıtılacağı tarih netleşti. Peki kimlere tablet verilecek? Hangi öğrenciler yararlanabilecek. İşte detaylar…500 bin tabletin dağıtılacağı

tarih netleşti
TABLET DAĞITIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

500 bin tabletin öğrencilere dağıtımı önümüzdeki hafta başlayacak. Cihazların dağıtım süreci İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından koordine edilecek.

ÜCRETSİZ TABLET KİMLERE VERİLECEK? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “İhtiyaç sahibi öğrenciler arasından, ailesinin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı, yüz yüze eğitime devam etme durumu gibi kriterlere bakılacak.

Tabletlerin dağıtımı okullar tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. 

Uzaktan eğitimin ana mecrası EBA’da tüm yayınlarımız günde üç kez tekrar ediliyor. Sorumlu oldukları içerikleri tekrar tekrar izleyebilirler.

EBA’da ders anlatımları canlı sınıf uygulamaları öğrencilerimizin hizmetinde olmaya devam edecek. 

EBA destek merkezleri oluşturduk. İnternet ve bilgisayar sorunu olan öğrenciler oradan destek alabilirler. Öğrencilerimiz bu anlamda kendilerine en yakın noktaya ulaşabilirler.

Bakanlık olarak 500 bin öğrencimize tablet ulaştıracağız. Önümüzdeki haftadan itibaren öğrencilerimize ulaşmaya başlayacak.

Cihazların dağıtım süreci il milli eğitim müdürlükleri tarafından koordine edilecek. Başvuru alınmayacak. İl ve İlçe Milli Eğitimler dağıtımları yapacak. Tablet taleplerinizi il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine iletebilirsiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum