648 Büro Memuru Alım iş ilanları 2019

648 Büro Memuru Alım iş ilanları 2019

648 Büro Memuru Alım iş ilanları 2019

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinde yayınlanan ilanlar ile pek çok farklı özel kuruma büro memuru alımı için ilan açılmış durumda. Bugün itibari ile yayınlanan pek çok ilanda büro memuru alım şartları da açıklanmış durumda. Alımlarda herhangi bir KPSS şartı aranmıyor.

İŞKUR büro memuru alımı ile birlikte iş arayan binlerce kişinin gözü ilanlara çevrilmiş durumda. En düşük asgari ücret ile 3500 lira arası değişen ilanlarda ilköğretim mezunu olma şartı arayan ilanlar da var. Bazı ilanlarda lisans mezunu olmak, yabancı dil, muhasebe program bilgisi gibi zorlu şartlar da aranıyor.

Alım yapılacak iller başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere Adana, Aydın, Hatay, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ ve Antalya gibi illerde yoğunlaşıyor. Farklı illerimizde de alımlar mevcut.

BÜRO MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
Yayınlanan ilanlarda aranan şartlar değişim göstermektedir. Aranan bazı şartlar şu şekilde;

Eğitim şartı ilanlara göre değişiyor. İlköğretim mezunu arayan ilanlar ile birlikte lise, önlisans ve lisans mezunu arayanlar da mevcut.
Büro ofis ekipmanlarını kullanabilmek
18 yaşından büyük olmak
Çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak
Sicili temiz olmak
Öğrenci veya emekli olmamak
Yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmak
NASIL BAŞVURU YAPILIR?
Başvurular Türkiye’nin istihdam hamlesinin öncü kuruluşu olan İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru yapabilmek için İŞKUR iş arayan sistemine kayıtlı olmalısınız. Eğer henüz kayıtlı değilseniz e-Devlet şifreniz ile kolayca kayıt olabilirsiniz.

BÜRO MEMURU BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum